S
SoruCevap
Guest
Papatya Ekmek Tanımı İçin Malzemeler
3 su bardağı su
1 çay bardağı süt
1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı
2 paket toz maya
Tuz
Un
Üzeri için;
2 yumurta sarısı
Susam, çörek otu
Papatya Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Su, süt, yağ, tuz ve mayayı derince bir kabın içine koyun düzgünce karıştırın aldığı kadar un ekleyerek kulak göğsü kıvamında hamur elde edin.
Görseldeki üzere form verin yumurta sarısını üzerine sürün. Susam yahut çörek otu dökün.
Ilık fırında 30 dakika bekletin. Güzelce kabarınca evvelden 250 derece ısıtılmış fırında pişirin.
Papatya Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 su bardağı su
1 çay bardağı süt
1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı
2 paket toz maya
Tuz
Un
Üzeri için;
2 yumurta sarısı
Susam, çörek otu
Papatya Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Su, süt, yağ, tuz ve mayayı derince bir kabın içine koyun düzgünce karıştırın aldığı kadar un ekleyerek kulak göğsü kıvamında hamur elde edin.
Görseldeki üzere form verin yumurta sarısını üzerine sürün. Susam yahut çörek otu dökün.
Ilık fırında 30 dakika bekletin. Güzelce kabarınca evvelden 250 derece ısıtılmış fırında pişirin.
Papatya Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı