<
Modoratör
Yeni Üye
Passat mı daha iyi Mondeo mu?
Konfor ve Yol Tutuş Mondeo'da da kullanılan süspansiyonların yumuşaklığı iyi ayarlanmış. Kalın yanaklı lastikler sayesinde konforlu sürüşün tadını sonuna kadar çıkarabiliyorsunuz. Yol tutuş konusunda modeller eşit seviyede görünse de Volkswagen Passat rakibi Mondeo'dan daha başarılı bir performans çiziyor.
Ford Mondeo motor arıza lambası neden yanar?
Ford Mondeo motor arıza lambası neden yanar?
Aracınızdaki ikaz lambaları yanıyorsa motor bileşenleri birbiriyle uyumlu bir şekilde çalışamıyor demektir. Motoru oluşturan yakıt, ateşleme, hava emiş ve egzoz sistemlerden biri bile hasar görse motor ikaz lambaları yanmaya başlar.
Ford Mondeo yakıt deposu kaç litre?
Yakıt Kapasitesi 62.5 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 4.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 3.8 lt.
Ford Mondeo da hangi şanzıman var?
Ford Mondeo da hangi şanzıman var?
2008 Mondeo otomatikse onda Aisin 6 ileri şanzıman (AWF21, TF 80sc gibi adlarla anılan) vardır. 2008 Mondeo otomatikse onda Aisin 6 ileri şanzıman (AWF21, TF 80sc gibi adlarla anılan) vardır.
Passat arka süspansiyon bağımsız mı?
Yeni şasi güçlendirilmiş çelik ve alüminyumun sıcak preslenmesi ile üretilmiş. Yeni şasinin ve 9kg hafifleyen yeni MacPherson ön süspansiyon ve bağımsız arka süspansiyon sisteminin sayesinde selefine göre 85 kilograma varan ağırlık tasarrufu sağlanmış.
Opel Insignia mı Ford Mondeo mu?
Opel Insignia mı Ford Mondeo mu?
Mondeo'nun yol tutuşu bariz daha iyi, otomatik şanzımanının geçişleri daha sarsıntısız ve daha kararlı, içeriye daha az ses alıyor ve direksion başındayken Insignia'ya göre daha fazla güven veriyor. Pek çok konuda denk araçlar, hangisinin daha temizini bulursanız alın.
Ford Mondeo 20 tdci deposu kaç litre?
Yakıt Kapasitesi 62.5 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 5.3 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.4 lt.
2006 Ford Mondeo yakıt deposu kaç litre?
2006 Ford Mondeo yakıt deposu kaç litre?
Teknik özellikler Ford Mondeo III Sedan 1.6 i 16V (125 bg) 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
Genel bilgi
Bagaj hacmi en az | 550 Lt 19.42 cu. ft.
Yakıt deposu hacmi | 70 Lt 18.49 US gal | 15.4 UK gal
Boyutlar
Uzunluk | 4844 mm 190.71 in.
Ford hangi şanzımanı kullanıyor?
Ford markasında bakıldığı zaman "Powershift" denilen çift kavramalı şanzıman yaygın olarak kullanıldıktan sonra son dönemde gelen araçlarda, tam otomatik şanzımanlar yer verilmeye başlanmış.
Passat süspansiyon nasıl?
Passat süspansiyon nasıl?
Passat premium markalar hariç konforu en iyi olan araclardan biridir. Sert süspansiyon iyi yol tutar. Sizin araba virajda savrulurken Passat tren gibi uzar gider. O yıllarda üretilen arabaların geneli yumuşak süspansiyonlu.
Passat spor süspansiyon nedir?
Spor süspansiyon, modelden modele farklılık göstermekle birlikte, aracın yerden yüksekliğini 1-1,5cm kadar azaltan ve nispeten daha sert ayarlanmış amotisörleri ve buna uygun helezon yayları içermektedir.