<
T
theking
Patlamış Mısır Tanımı İçin Materyaller
1 yemek kaşığı yağ
1 tatlı kaşığı margarin (tereyağı da olur)
5 yemek kaşığı mısır
(İsteğe bağlı) az-çok tuz
(İsteğe bağlı) pul biber, nane ve kekik
Patlamış Mısır Tanımı Yapılışı
Evvel yağımızı tencereye dökeriz.
Akabinde margarin ekleriz ve mısırlarımızı koyarız tencerenin ağzını kapatıp karıştırmaya başlarız. Patlama sesi kesilenecek karıştırız. Yapacaklara şimdiden afiyet olsun
1 yemek kaşığı yağ
1 tatlı kaşığı margarin (tereyağı da olur)
5 yemek kaşığı mısır
(İsteğe bağlı) az-çok tuz
(İsteğe bağlı) pul biber, nane ve kekik
Patlamış Mısır Tanımı Yapılışı
Evvel yağımızı tencereye dökeriz.
Akabinde margarin ekleriz ve mısırlarımızı koyarız tencerenin ağzını kapatıp karıştırmaya başlarız. Patlama sesi kesilenecek karıştırız. Yapacaklara şimdiden afiyet olsun