Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

S

Paylaşım Yapacağımız Link ve Url'leri Nasıl Gizleyeceğiz (RESİMLİ ANLATIM)

sonerbozkurt35

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin...
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Puan 16
Çözümler 0
sonerbozkurt35
Sevgili Arkadaşlar paylaştığınız linkleri mutlaka gizleyin, Nasıl gizleyeceğinizi bilmediğinizi düşünerek size kısa bir şekilde anlatmak istiyorum..

Öncelikle alttaki resimde gördüğünüz üzere bir konu başlığı oluşturdum elimde de kopyaladığım bir link var

Ekli dosyayı görüntüle 267

Alttaki resimde gördüğünüz işlemi yapıyorsunuz

Ekli dosyayı görüntüle 268

Buraya tıkladığınızda BEĞEN'İ TIKLA diye bir yazı çıkacak ona tıklıyorsunuz

Ekli dosyayı görüntüle 269
Ardından çıkan kutucuğun içine link veya linklerinizi yada ne gizlemek istiyorsanız onu ekliyorsunuz ve DEVAM ET butonuna tıklıyorsunuz...
Son olarak YENİ KONU AÇ veya CEVAP YAZ butonuna tıklayıp işlemi bitirmiş oluyorsunuz. ARTIK LİNKLERİNİZ GİZLENMİŞ OLACAK VE BEĞENİ İLE AÇILACAKTIR...

Ekli dosyayı görüntüle 270

Ustam dediğin tuşa bastığımda bende Spoiler ekle. Çıkıyor devam diyorum ama beğen tuşu çıkmıyor

Ustam dediğin tuşa bastığımda bende Spoiler ekle. Çıkıyor devam diyorum ama beğen tuşu çıkmıyor

usta mesaj tablosunun solulda bulunan işareti kullanacaksın orta kısımda olanı değil......

Adile Naşitin yeğeninden üzen haber-1.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri