Pazartesi hangi sınıflar okula gidecek?
2. 9. Sınıflar haftada 2 gün okula gelecektir. 10 ve 11. Sınıflar sadece mesleki derslerini okulda yüz yüze görecektir. 3. 12. Sınıflar ise Pazartesi ve Salı günleri okula gelecek ve yüz yüze eğitime katılacaktır. 12. Sınıflar seçmeli olan derslerini uzaktan eğitimle görecektir.
Okullar hangi sınıflara açılacak 2021?
Okullar hangi sınıflara açılacak 2021?
Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-3 Eylül 2021'de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.
Hangi sınıflar açılacak?
Hangi sınıflar açılacak?
Yüz yüze eğitime geçilme kararı alındı. Okullardaki yüz yüze eğitimle ilgili açıklama, Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Türkiye genelindeki tüm okul öncesi eğitim kurumları, ilkokullar, 8'inci ve 12'nci sınıfların eğitim-öğretime açılacağı duyuruldu.
Yüzyüze eğitim kaçıncı sınıflar için?
Bu kapsamda, 2 Mart Salı günü itibariyle tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8 ve 12'nci sınıflarda ülke genelinde yüz yüze eğitim başlanılacaktır.
Hangi sınıflar yüz yüze eğitim görecek?
Hangi sınıflar yüz yüze eğitim görecek?
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), kademeli yüz yüze eğitime geçiş kapsamında Türkiye genelinde ilkokullarda tüm sınıf seviyelerinde, ortaokul 8. ve lise 12. sınıflarda 1 Mart'tan itibaren yüz yüze eğitim başlatılacak. 2020-2021 eğitim öğretim döneminin 25 Ocak 2021'de başlayan yarı yıl tatili, 15 Şubat'ta sona erdi.
4 sınıflar için okullar ne zaman açılacak?
4 sınıflar için okullar ne zaman açılacak?
Ziya Selçuk'un açıklamalarına göre; ilkokul 2, 3 ve 4'üncü sınıflar 6 Eylül 2021 Pazartesi günü itibariyle sıralardaki yerini alacak. Uyum haftasına dahil olacak olan 1'inci sınıflar ve ana sınıfları (okul öncesi eğitim) ise; 31 Ağustos – 3 Eylül 2021 tarihleri arasında kendileri için çalan zile ayak uyduracak.
Okullar Ne zaman Açılıyor hangi sınıflar 2021 2022?
İlköğretim ortaokulu kapsar mı?
İlköğretim ortaokulu kapsar mı?
Zorunlu eğitim 4 yıl süreli ilkokul, 4 yıl süreli ortaokul ve 4 yıl süreli lise eğitimini kapsamaktadır. İlkokullar ile ortaokullara ilköğretim veya ilköğretim kurumları, liselere ise ortaöğretim veya ortaöğretim kurumları denilmeye devam edilecektir.
8 sınıflar haftada kaç gün okula gidecek?
8 sınıflar haftada kaç gün okula gidecek?
8 ve 12. sınıflar haftada 5 gün okula gidecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, diğer öğrenciler için uzaktan eğitim sürecinin en az 15 gün boyunca devam edeceğini ve 1 Mayıs'a kadar okulların kapalı kalacağını duyurdu.