Son Konular

Pazının Faydaları Yararları

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Pazının Faydaları Yararları

Pazı: Ispanağa benzeyen sindirimi kolay, bol vitaminli, besleyici bir bitki olan pazıda, A, C ve K vitaminleri bol miktarda bulunur Ayrıca, E vitamini ile demir, magnezyum ve kalsiyum minerallerini içerir

Pazının Faydaları: İştah açıcıdır Vücuda kuvvet verir Hazmı kolaylaştırır İdrar söktürür, kabızlığı giderir ve idrar yollarında yanma şikâyetlerini azaltır Öksürüğe karşı faydalıdır Kansızlığı önler Hamile olanların yemesi doğacak çocukta omurga açıklığı riskini azaltır

Pazı Nasıl Kullanılır? Pazının kökleri, sapları ve yaprakları pazı yemeği, dolması ve salatası yapılarak kullanılır Ayrıca, tedavi amacıyla haşlaması yapılıp deri hastalıkları, yanık, şişlik ve basur memelerinin üzerine konursa faydası görülür Balla karıştırılarak saç çıkmayan deriye sürülürse faydalı olur

 
S

Pırasanın Faydaları Yararları

S

Menekşenin Faydaları Yararları

  1. Konular

    1. 1.280.738
  2. Mesajlar

    1. 1.677.593
  3. Kullanıcılar

    1. 31.696
  4. Son üye

    1. Mht
Geri
Üst Alt