Son Konular

Pellegrini kac yasinda?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

Pellegrini kaç yaşında?

68 yaşında (16 Eylül 1953)Manuel Pellegrini / Yaş
Manuel Pellegrini hangi takımda?
Real BetisManuel Pellegrini / Şu andaki takımıReal Betis Balompie İspanya'nın Sevilla kentinde 1907'de kurulan futbol kulübüdür. La Liga'da mücadele eden ekip yeşil-beyaz renklere sahiptir. Maçlarını Benito Villamarin Stadı'nda oynarlar. Köklü bir geçmişe sahiptir, ama 2008-09 sezonunda son maçını kazanamayarak 18. olunca küme düşmüştür. Vikipedi
Lorenzo Pellegrini kimin oğlu?
Tonino PellegriniLorenzo Pellegrini / Ebeveynleri

Lorenzo hangi takımda oynuyor?

SSC Napoli#24 / Forvetİtalya Millî Futbol Takımı#10 / ForvetLorenzo Insigne/Şu andaki takımları
Insinye nereli?
Napoli, İtalyaLorenzo Insigne / Doğum yeri
Lorenzo Insigne kaç yaşında?
30 yaşında (4 Haziran 1991)Lorenzo Insigne / Yaş

Lorenzo Insigne aslen nereli?

Lorenzo Insigne
Insıgne nereli?
Insigne kaç kilo?
59 kgLorenzo Insigne / KiloSSC Napoli takımında Forvet mevkinde forma giyen Lorenzo Insigne, 04 Haziran 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir. 163 cm boyunda ve 59 kilo olan Lorenzo Insigne, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Insigne neden kısa?

"8 YAŞINDA GÜNAH İŞLEDİM" Okul bahçesinde futbol oynuyordum ama çok gençtim ve çok kısaydım. Çok kısaydım!
Insigne nerede doğdu?
Lorenzo Insigne kim?
Lorenzo Insigne (d. 4 Haziran 1991), sol kanat pozisyonunda oynayan İtalyan millî futbolcudur. Serie A takımlarından Napoli'de forma giymektedir.

Futbolcu Insignia nereli?

Insigne kaç milyon?
ABD basınında yer alan haberlere göre, bonservis bedeli ödenmeyecek Insigne, yıllık 15 milyon dolar kazancıyla lig tarihinin en yüksek maaş alan oyuncusu unvanının sahibi olacak.
Insigne kaç gol attı?
Lorenzo Insigne oyuncu kaç gol attı? Toplamda 9 gol attı 34 ve bunu bu kadar haftada yaptı. 2021/2022.

Tablette USB depolama birimi nasil acilir?

Mimari tasarim hizmetleri nelerdir?

1. Konular

1. 1.281.485
  2. Mesajlar

1. 1.679.382
  3. Kullanıcılar

1. 31.815
  4. Son üye

Geri
Üst Alt