Penta hisse sahibi kimdir?

Sekerli eriste nasil yapilir?

HPLC acilimi nedir?

<

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Penta hisse sahibi kimdir?

PENTA HALKA ARZ KİMİN? NE İŞ YAPAR? Penta Teknoloji'nin yüzde 54,30'u, aktif büyüklüğü ve yatırımları itibarıyla Türkiye'nin en büyük halka açık girişim sermayesi şirketi Gözde Girişim'e ait bulunuyor.

Penta nasıl bir firma?

1990 yılında küçük bir ofiste temelleri atılan Penta Teknoloji, bugün en gelişmiş küresel ve yerel teknoloji ürünlerinin dağıtımını hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştiren, Türkiye'nin öncü katma değerli teknoloji dağıtıcı şirketlerindendir.

Penta eşit mi?

PENTA HALKA ARZ EŞİT Mİ ORANSAL MI? Ek satış hakkının tamamının kullanılması durumunda halka açıklık oranı yüzde 48,34'e çıkacak. Halka arzda yurt içi bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi kullanılacak.

Penta kimin ne iş yapar?

Penta kimin ne iş yapar?
sözlükte penta bilgisayar olarak bilinen, yıldız holding bünyesine bağlı dağıtıcı * firmanın gerçek adıdır. ilk olarak 1990 yılında penta ismiyle kurulduktan sonra 2010 yılında mersa sistem * ile stratejik ortaklık yaparak yıldız holding bünyesine katılmıştır.

Penta ne üretiyor?

Penta ne üretiyor?
Modern üretim tesislerimiz ile otomotiv, beyaz eşya, telekomünikasyon ve endüstriyel elektronik sektörlerine elektronik üretim hizmeti veriyoruz.

Güneş ışınları neden zararlıdır?

Güneşin asıl zararları. Güneş ışığı deri katmanlarını geçen ultraviyole (UVA ve UVB) içerir. Hem UV A hemde UV B ışını kırışıklıklara neden olan zararı dışında enfeksiyonlara karşı savunma sistemini zayıflatır. Yaşlanmaya bağlı deri bozuklukları ve kansere neden olur.

Penta hangi banka?

PENTA HALKA ARZ HANGİ BANKA ÜZERİNDEN YAPILACAK? Penta Teknoloji İş Yatırım Liderliğinde halka arz edilecek. Taleplerinizi İş Yatırım Şubeleri, İş Bankası Şubeleri, İş Bankası İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla iletebilirsiniz.

Penta kaçtan arz oldu?

Penta'nın 6-7 Mayıs tarihleri arasında yapılan talep toplama sürecinde 18,4 milyon adet pay 32 liradan halka arz edildi. Şirketin halka arz büyüklüğü 588 milyon TL olarak gerçekleşti.

Penta ne Uretiyor?

Penta ne Uretiyor?

<
Penta Teknoloji, Türkiye'nin öncü katma değerli teknoloji dağıtıcı şirketlerinden biridir. Modern üretim tesisleri ile otomotiv, beyaz eşya, telekomünikasyon ve endüstriyel elektronik sektörlerine elektronik üretim hizmeti vermektedir. Yani Penta, genellikle elektronik ürünlerin dağıtımını ve üretimini gerçekleştiren bir teknoloji şirketidir.

Penta'nın üretim tesislerinde otomotiv sektörü için araç içi elektronik ekipmanlar, beyaz eşya sektörü için elektronik kontrol panelleri, telekomünikasyon sektörü için cihazlar ve endüstriyel elektronik sektörü için özel elektronik bileşenler üretebilir. Bu ürünler genellikle elektronik devreleri, sensörleri, kartları ve diğer teknolojik bileşenleri içerebilir.

Penta, bu üretimlerini modern tesislerde gerçekleştirerek müşterilerine yüksek kaliteli, güvenilir ve yenilikçi teknolojik ürünler sunmayı hedeflemektedir. Şirket, Türkiye'nin teknoloji sektöründeki gelişmelere katkı sağlayarak sektörünün öncülerinden biri olma yolunda ilerlemektedir.

Sekerli eriste nasil yapilir?

HPLC acilimi nedir?

Geri
Üst Alt