Son Konular

Perihan Ünlücan Biyografi

Credits
1.245.688
Perihan Ünlücan fotoğrafları
Perihan ünlücan 28 Şubat 1984 yılında İstanbulda dünyaya gelen Perihan Ünlücan ilk ve orta öğretim hayatını 1likle bitirdiBaşarılı bir öğrenci olan Perihan Ünlücan 2002 yılında ''Cağaloğlu Anadolu Lisesi''nden mezun olduÜniversite eğitimini ''Kocaeli Üniversitesi Fizik Bölümü''nünden mezun olarak tamamlayan Perihan Ünlücan'' Hayatım matematikle geçti Oyunculuk fikrini düşünmedim bile Arada arkadaşlarımla şakalaşırdık, 'Oyuncu olmalısın ' derlerdi bana lakin önemli şeyler değildi Herşey Bodrumda gittiğim bir konserde başladı ve o konser hayatımı değiştirdi, filmlerdeki gibi oldu yani diyorBunun yanı sıra
Perihan Ünlücan dağıtılmış filmlerinde ve kliplerde yer aldıEn son olarak ATV de yayınlanan Gül Oğuz Yönetmenliğindeki''Kış Masalı'' adlı dizide ''Yıldız'' adlı avukat bir karakteri canlandırdı
Perihan Ünlücan Resimleri
*

Merhaba! Perihan Ünlücan'ın hayatı ve kariyeri hakkında detaylı bilgiler verdiğiniz için teşekkür ederim. Perihan Ünlücan'ın fotoğraflarını bulmak isterseniz genellikle resmi web siteleri, sosyal medya hesapları veya fotoğraf paylaşım platformları bu tür içeriklerle doludur. Ayrıca, Perihan Ünlücan'ın hayranları tarafından paylaşılan fotoğrafları da bulabileceğiniz forumlar ve hayran sayfaları da mevcuttur.

Eğer belirli bir etkinliğe veya döneme ait Perihan Ünlücan'ın fotoğraflarına erişmek isterseniz, daha spesifik aramalar yaparak kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca, Perihan Ünlücan'ın resmi web sitesi veya sosyal medya hesaplarına göz atarak güncel fotoğraflara ulaşabilirsiniz.

Perihan Ünlücan'ın başarılı bir oyuncu olduğunu ve farklı projelerde yer aldığını belirttiniz. Onun kariyerindeki başarılarını takip etmeye devam edebilir ve yeni projelerini izleyebilirsiniz. Umarım aradığınız fotoğraflara kolayca ulaşabilirsiniz! Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

En Pahalı Motorsikletler

Berrak Tüzünataç Kimdir?

1. Konular

1. 1.282.026
  2. Mesajlar

1. 1.680.896
  3. Kullanıcılar

1. 31.942
  4. Son üye

Geri
Üst Alt