Modoratör
Efsanevi Üye
Philips 10000 mAh powerbank nasıl?
birçok insan elindeki telefonun 1A olduğunu farketmeden 2A çıkışa bağlıyor ve piline zarar vererek ömrünü kısaltıyor. powerbank girişinin 2A olması da iyi bir özellik. piyasada benzer fiyata 10000 mah olarak satılan hiçbir ürün zaten gerçekten 10000 mah olmadığı için bu noktaya fazla takılmadım. tavsiye ederim.
Philips powerbank ne kadar?
Philips powerbank ne kadar?
%8 indirimle Philips DLP1710 10000 mAh 2 USB Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Powerbank 154 TL'ye, # indirimle Philips 10.000 Mah Powerbank 129 TL'ye, %7 indirimle Philips DLP2710NB 10000 mAh 3 USB Çıkışlı Powerbank 277 TL'ye, %7 indirimle Philips 20000 mAh Dlp Seri 1710CW/97 Powerbank 368 TL'ye sahip olabilirsiniz.
Gosmart ne kadar?
Gosmart ne kadar?
bu marka kulaklıklar çok dandiktir. a101'den 3,95 tl'ye alırken bunu tahmin etmeliydim.
Duracell powerbank ne kadar?
Duracell 10050 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı İle En Çok Karşılaştırılanlar
| Duracell 10050 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı | Duracell 6700 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı
Fiyat | 272,00 TL 29 satıcı | 294,90 TL 8 satıcı
Popülerlik | 5. Popüler Powerbank | 4. Popüler Duracell Powerbank
Ortalama Puan | 1 yorum | 1 yorum
USB Çıkış Sayısı | 2 | 1
Philips powerbank dolduğunu nasıl anlarız?
Philips powerbank dolduğunu nasıl anlarız?
Taşınabilir şarj aletinin LED ışıklarının tümü yanar yanmaz şarj cihazını fişten çıkar. Tamamen şarj olana kadar taşınabilir şarj aletinin ışıkları yanıp sönebilir, tamamen dolduğunda da tüm ışıklar açık kalacaktır.
A101 de powerbank var mı?
A101 de powerbank var mı?
Gosmart 10.000 Mah Powerbank – A101.
A101 GoSmart kulaklık nasıl?
A101'den aldığım GoSmart GS Tws 02 bluetooth kulaklık doğru düzgün hiç kullanmama rağmen çalışmıyor şarja koyuyorum saatlerce duruyor çıkarıyorum hiç şarjı yokmuş gibi çalışmıyor 1 tanesi çalışıyor bazen 1 tanesi çalışmıyor aldığımdan beri hiç kullanamadım yazık verilen paraya bu ürüne.
GoSmart kime ait?
GoSmart kime ait?
GoSmart Hangi Ülkenin Malı Markası Go Smart, Micron (Crucial) Türkiye dağıtıcısı Trium Elektronik tarafından ithal edilen bilgisayar bileşenleri markasıdır. Micron teknoloji bellek çözümlerinde dünya lideridir.…
Duracell Power Bank nasıl?
Duracell Power Bank nasıl?
duracell'in hem piyasası pahalı, hem de yeterli performansı alamıyorsunuz. tek avantajı küçük ele sığabilen hoş bir görünüme sahip olması. mümkün oldukça şarj cihazınızı kullanın, powerbank telefonun bataryasını mahveder.
Philips powerbank kaç saatte şarj olur?
Yaklaşık 10 saat ( 5v/1A şarj, Orjinal Normal Standart Kablo)