Modoratör
Yeni Üye
Plastik eldiven nedir?
LATEKS (LATEX) ELDİVENLER Çoğunlukla kauçuk bitkisinin özünden elde edilen bu sıvı, bu formundayken kağıt yüzeylere yapışır ancak kuruduğunda kağıt ile temasında yüzeye tutunma yapmaz. Bu maddeye doğal plastik de denir.
Starline eldiven nerede üretiliyor?
Adana merkezli yönetilen firmamızın, ana dağıtım yeri ise Tekirdağ olmak üzere yine Adana'da da deposu bulunmaktadır. İş güvenliği konusuna da büyük önem veren firmamız tüm iş güvenliği donanımlarının tedarik ve dağıtımlarını da STARLINE markasıyla yapmaktadır.
Neden iş eldiveni kullanmalıyız?
Neden iş eldiveni kullanmalıyız?
"Ortadan kaldırma, ikame etme, mühendislik kontrolleri veya idari kontroller" anlamındaki tüm eylemler, riski yeterli derecede azaltmada yetersiz kalıyorsa, çalışan koruyucu eldiven giymelidir. Avrupa pazarında, KKD direktifine uygun kişisel koruyucu donanım (KKD) olarak birçok farklı koruyucu eldiven mevcuttur.
Starline firması kimin?
STARLINE, Ateş İnşaat Sanayi Taahhüt Ticaret A.Ş. bünyesindeki el koruyucular, baş yüz ve göz koruyucuları, emniyet kemerleri ve aksesuarlar, vücut koruyucular, ikaz ve uyarı ekipmanları, kulak koruyucular, solunum koruyucular, ilk yardım ve yangın kitleri, endüstriyel temizlik, ayak koruyucular markasıdır.
Starline markası kimin?
Bildiğiniz gibi Ateş A.Ş olarak 2000 yılında Türkiye Kişisel Koruyucu Donanım pazarına STARLINE ürünlerini sunduk ve bugüne kadar pazarın taleplerini dikkate alarak sürekli olarak geliştirdik. Tüm gelişim ve değişim süreci STARLINE' ı bir TÜRKİYE ve DÜNYA markasına dönüştürdü.
Hangi durumlarda eldiven kullanılmaz?
Hangi durumlarda eldiven kullanılmaz?
Sağlık Personelinin Eldiven Kullanmasına Gerek Olmayan Durumlar Nelerdir? Hasta ile temas gerektiren fakat vücut sıvı ve sekresyonları ile temas ihtimalinin olmadığı durumlarda; Tansiyon, vücut ısıs ve nabız ölçümünde. Subkutan ve intramüsküler enjeksiyonda.
Eldiven nerelerde kullanılır?
Kullanım alanları çok geniş olan şeffaf eldivenler; hastanelerde, güzellik salonlarında, gıda üretim yerlerinde ve temizlik işlerinde kullanılabilmektedir. Tek kullanımlık özelliği ile gıdaların el değmeden hazırlanmasını sağlamaktadır. Sağlık, hijyen ve temizlik gerektiren birçok alanda güvenle kullanılmaktadır.
Laboratuvarda hangi tip eldivenler kullanılmalıdır?
Kimya laboratuvarlarında kullanılan eldiven genellikle kimyasallara dayanıklı nitril eldivendir.
Eldiven ne anlama gelir?
Eldiven ne anlama gelir?
Eldiven kelimesi Türkçe'de "Dış etkilerden korumak için ele giyilen kumaş, deri veya kauçuktan yapılan el giysisi." anlamına gelir.
Cerrahi eldiven nedir ne işe yarar?
Tıbbi eldivenler, tıbbi muayeneler ve prosedürler sırasında bakıcılar ve hastalar arasında çapraz kontaminasyonu önlemeye yardımcı olmak için kullanılan tek kullanımlık eldivenlerdir.
Eldiven takılır mı giyilir mi?
efendim şahsi kanaatimce vücudun birçok uzvunun giysisi olacak bir tekstil ürünü için "giymek" fiili kullanılırken, bir uzvun giysisi olacak ürünler için "takmak" fiili kullanılmalıdır.