Son Konular

PMYO hangi belgeler gerekli?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

PMYO hangi belgeler gerekli?

PMYO KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
- Mezun olduğu Lise diploması veya geçici mezuniyet belgesi (e-devlet çıktısı olur) ve 2 adet fotokopisi.
- Vesikalık fotoğraf 4 adet (son altı ay içinde çekilmiş sakalsız, bıyıksız),
- Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet),
- Vukuatlı nüfus kayıt örneği aslı veya e-devlet çıktısı,

PMYO sağlık raporunda nelere bakılır?

Boy kilo oranı (beden kitle endeksi), Vücudun herhangi bir yerinde yara, dövme, metal cisim, kesik, dikiş, ameliyat izleri, dişlerin ve saçların durumu, renk körlüğü testine dikkat edilmektedir. Bu temel noktalarda sıkıntı olmayanlar rahatlıkla Pomem Ön Sağlık Testi ni geçerler.

2021 Meslek içi Komiser Yardimciliği ne zaman?

2021 Meslek içi Komiser Yardimciliği ne zaman?
Tıklayınız. Sınav, 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 14.00'te tek oturum halinde Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Samsun, Şırnak, Trabzon ve Van olmak üzere 11 (onbir) sınav merkezinde gerçekleştirilecektir.

POMEM okullarına nasıl girilir?

POMEM okullarına nasıl girilir?
Polis Meslek Eğitim Merkezleri genellikle POMEM olarak kısaltılmıştır. Bu okula girmek için en az önlisans mezunu olmanız gerekmektedir. Önlisans mezunları KPSS P93 puanı ile başvurabilir. Bu puan genellikle 70.000 Lisans mezunları ise KPSS P3 puanı ile başvurabilirler.

Polis Meslek Yüksek Okulu telefon yasak mı?

1- Adayların ses, görüntü ve depolama özelliği olan her türlü cep telefonu (Akıllı telefonlar), dizüstü veya tablet bilgisayarı, fotoğraf makinesi, kamera vb. elektronik cihazları okula getirmeleri yasaktır. 6- Adayların saat ve alyans hariç her türlü takı ve aksesuarları getirmeleri ve takmaları yasaktır.

PMYO Genel Sağlık nerede yapılır?

Polis Meslek Yüksek Okulu ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünce aday öğrencilere sağlık kurulu raporları okulun/eğitim merkezinin denetim ve gözetiminde tam teşekküllü hastanelerden aldırılır ve 10 uncu madde hükümlerine göre işlem yapılır.

Meslek içi komiser yardımcılığı eğitimi kaç ay?

Meslek içi komiser yardımcılığı eğitimi kaç ay?
Madde 45 – Komiser yardımcılığı kursu eğitim programları, Eğitim Dairesi Başkanlığınca hazırlanır ve Genel Müdürün onayı ile yürürlüğe konulur. Kurslar en az 9 ay sürelidir.

Pomem sınavına kimler girebilir?

Pomem sınavına kimler girebilir?
MADDE 5 – (1) POMEM'lere, lisans mezunları veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlar başvurabilirler.

PMYO (Polis Meslek Yüksek Okulu) için kayıt işlemleri sırasında gerekli belgeler şunlardır:
- Mezun olduğu Lise diploması veya geçici mezuniyet belgesi ve 2 adet fotokopisi,
- 4 adet son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf,
- Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet),
- Vukuatlı nüfus kayıt örneği aslı veya e-devlet çıktısı.

PMYO sağlık raporunda ise boy kilo oranı (beden kitle endeksi), vücutta yara, dövme, kesik gibi durumlar, dişlerin ve saçların durumu ile renk körlüğü testine dikkat edilmektedir. Bu unsurlarda sorun yaşamayan adaylar Pomem Ön Sağlık Testi'ni başarıyla geçebilirler.

2021 Meslek içi Komiser Yardımcılığı sınavı 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 14.00'te gerçekleştirilecektir. Sınav, 11 farklı merkezde tek oturum halinde yapılacaktır.

POMEM'e (Polis Meslek Eğitim Merkezi) giriş yapabilmek için en az önlisans mezunu olmak gerekmektedir. Önlisans mezunları KPSS P93 puanı ile başvuru yapabilir. Lisans mezunları ise KPSS P3 puanı ile başvurabilirler.

PMYO Genel Sağlık değerlendirmesi için aday öğrencilerin sağlık kurulu raporları, okulun ya da eğitim merkezinin denetiminde tam teşekküllü hastanelerden alınır ve belirli madde hükümlerine göre işlem yapılır.

Meslek içi komiser yardımcılığı eğitimi en az 9 ay sürelidir. Eğitim programları, Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanır ve Genel Müdürün onayı ile yürürlüğe konulur.

POMEM sınavına lisans mezunları veya Yükseköğretim Kurulu tarafından denkliği kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlar başvurabilirler.

Yaslilarin manevi ihtiyaclari nelerdir?

Tehlikeli maddelerin paketlenmesi nden kim sorumludur?

1. Konular

1. 1.281.773
  2. Mesajlar

1. 1.680.050
  3. Kullanıcılar

1. 31.874
  4. Son üye

Geri
Üst Alt