Son Konular

"Polis, Görme Engelli Vatandaşa Yardım Etti!"

Credits
1.237.261
white.jpg

Efeler ilçesinde yaşayan ve görme engelli olan Alattin Dinç, banka işlemleri için polislerden yardım talep etti. Polis ekipleri hemen harekete geçerek Dinç'i evinden alıp bankaya götürdü. Efeler Mahallesi'nde tek başına yaşayan Dinç, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi ve polisler de hiç tereddüt etmeden ona yardım etti. Bankadaki işlemleri tamamlandıktan sonra Dinç, polisler tarafından tekrar evine bırakıldı. Alattin Dinç, polislere minnettarlığını dile getirerek, "Devletimize ve milletimize minnettarız. Allah devletimize zeval vermesin" dedi. Bu duygusal anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Bartın Valisi Kızılay için Yardım Çağrısında Bulundu

Benzer Konular

Görme engelli bir vatandaşın banka işlemleri için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istemesi, Efeler ilçesinde duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Aydın'da tek başına yaşayan Alattin Dinç isimli vatandaş, günlük işlerini yaparken zorluk çekince devletten yardım istedi. Olay sonrasında ise...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
Konya'nın Beyşehir ilçesinde sınav günü kimliğini evde unutan bir öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmek için polis yardımını aldı. Ali Akkanat Kampüsü'nde sınava girecek olan bir öğrenci, kimliğini almayı unuttuğunu fark...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Cizre ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde Nevruz etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan çocuklara, alanda görevli polis ekipleri pamuk şeker dağıttı. Çocuklar da polislere teşekkür etti. O anlar Türkiye'nin yüreğini ısıtırken, Mansur Yavaş ise skandal sözlerle masum çocukları sokakta polislerle...
Cevaplar
1
Görüntüleme
20
Polis çeşitleri nelerdir? İçindekiler - 4.1 Trafik polisi. - 4.2 Deniz polisi. - 4.3 Motosikletli polisler. - 4.4 Hava Polisi. - 4.5 Çocuk polisi. - 4.6 Terörle mücadele (TEM) - 4.7 Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) - 4.8 Çevik kuvvet. Yunan uygarlığı polis nedir? Polis (Yunanca ἡ...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.548
  2. Mesajlar

1. 1.679.560
  3. Kullanıcılar

1. 31.828
  4. Son üye

Geri