Son Konular

Portakallı Zeytinyağlı Kereviz

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Haşhaşlı Çörek (Videolu)

S

Lahana Sarması (Gaziantep Usulü)

S

SoruCevap

Guest
Portakallı Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
1 büyük uzunluk kereviz
1 orta uzunluk patates
1 adet havuç
1 adet soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz
1 tatlı kaşığı şeker
2 adet sıkılmış portakal suyu
1 çay bardağı su
1 adet limon

Portakallı Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sebzelerimizi soyup küpküp doğruyoruz.
Tenceremize soğanı yarım çay bardağı suyu alıp soğanlar yumuşayana denk kavuruyoruz.
Üzerine zeytinyağımızı ekleyip sebzeli alıp bir iki dakika kavurup üzerine portakal suyunu tuzu şekeri kereviz yapraklarını ekleyip kısık ateşde pişirmeye bırakıyoruz.
Pişirdikten sonra ister ılık ister soğuk servis yapabilirsiz.
Servis yaparken üzerine limon dökünüz. Afiyet olsun.
Portakallı Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst Alt