Modoratör
Yeni Üye
Prof Dr Beril Akman hangi hastanede?
Beril Akman, 2017 tarihinden itibaren Ankara Liv Hospital İç Hastalıkları/ Nefroloji Bölümünde ve ayrıca 1 Şubat 2019 tarihinden itibaren Profesör ünvanı alarak Istanbul Istinye Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında öğretim üyesi olarak görev yapmıştır.
Prof Beril Akman kimdir?
Prof Beril Akman kimdir?
Beril Akman, 18.18.11.2019 tarihinden beri Dahili Tıp Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı, Tıp Fakültesi Yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam etmektedir. Tıp Fakültesi bünyesinde yer alan Covid19 bilimsel kurulu başta olmak üzere pekçok kurul üyeliği ve Dönem 6 koordinatörlüğü görevlerini yürütmektedir. Dr.
Hangi hastanede nefroloji var?
Nefroloji Bulunan Hastaneler
- Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
- Çekmeköy Devlet Hastanesi.
- Dr.
- Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
- Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
- Göztepe Prof.
- Kartal Dr.
- Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
Prof Dr Bülent Değertekin kimdir?
Prof Dr Bülent Değertekin kimdir?
Tıp Profesörü, Akademisyen Akademisyen, tıp profesörü. 1974 yılında Diyarbakır'da doğdu. İlkokula Diyarbakır Mehmetçik İlkokulunda başladı. Babasının görevi nedeniyle gittiği ABD'nin New Orleans şehrinde ilkokulun 4 ve 5. sınıflarını okudu.
Prof Dr Bülent Erbay kimdir?
Bülent Erbay Dahiliye – İç Hastalıkları, Nefroloji uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Bülent Değertekin kaç yaşında?
Bülent Değertekin kaç yaşında?
Tıp Profesörü, Akademisyen Akademisyen, tıp profesörü. 1974 yılında Diyarbakır'da doğdu.
Halil Değertekin kimdir?
Akademisyen, Gastroenteroloji profesörü, yazar. 1947 yılında Varto'da doğdu. İlk ve orta eğitimini Diyarbakır'da Ziya Gökalp İlkokulu, Ali Emiri Ortaokulu ve Ziya Gökalp Lisesinde yaptı. 1964 yılında Ziya Gökalp Lisesinden mezun oldu ve İstanbul Tıp Fakültesine girdi.