Promosyoncu ne demek?
Promosyon, firmaların potansiyel müşterilerine kendilerini tanıtmak ve ürünlerini pazarlamak amacıyla kullandığı etkili bir tanıtım aracıdır. Fransızcadaki promotion sözcüğünden gelmektedir. Türkçe karşılığı özendirme'dir.Maaş promosyonu neye göre hesaplanır?
bankaların çalıştıkları kurumlarla yaptıkları maaş anlaşmaları karşılığında yaptıkları ödemedir. anlaşma süresi, personel sayısı, personelin maaş ortalaması, tüm personele ödenecek maaşın toplam tutarı ve bu tutarın maaş ödemesinden kaç gün önce hesaba yatırılacağı, personelin banka müşterisi olarak profili dikkate …Bankalara göre farklılık gösteren emekli promosyonu genel olarak 500 lira ile 2 bin 750 lira arasında değişiyor. Bankaların SGK ile yaptığı anlaşma kapsamında milyonlarca emekli, maaşlarını anlaştıkları bankadan alma taahhüdü vererek bankalardan promosyon alabiliyor.
Eşantiyon nedir ne işe yarar?
Eşantiyon nedir ne işe yarar?Eşantiyon kelimesi Fransızcadan dilimize geçen bir kelimedir. Türk Dil Kurumuna göre eşantiyon bir ürünün niteliğinin belirtilmesi, özelliklerinin karşı tarafa gösterilmesi amacı ile parasız bir şekilde verilen ya da insanlara gönderilen ürünlere verilen isimdir.
Çalışan maaş promosyonu ne kadar?
Çalışan maaş promosyonu ne kadar?Promosyon Taahhütnamesi'nin imzalanması sonrasında ek şart bulunmuyor. Aylık net gelir 1.500 TL'ye kadarsa 1.300 TL, 1.500 TL-2.500 TL aralığındaysa 1.650 TL, 2.500 TL'nin üstündeyse 2.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılıyor.
Promosyon çeşitleri nelerdir?
Başlıca promosyon türleri; birebir satış, reklam, halkla ilişkiler, doğrudan pazarlama ve satış promosyonlarını kapsar.Eşantiyon olmak ne demek?
Eşantiyon nedir TDK? a. Bir malın niteliğini belirtmek, özelliklerini göstermek amacıyla parasız verilen veya gönderilen mal: "Avrupa firmalarından gelen yeni ilaç eşantiyonlarının tariflerini dikkatle okur, not ederdim." -R. N. Güntekin.Bir ürünü tanıtmak üzere ücretsiz olarak, tanıtım veya kampanyalar yolu ile dağıtılan promosyon ürünledir.