Modoratör
Efsanevi Üye
Proxy sunucusu nasıl devre dışı bırakılır?
Kontrol Panelinde "Görünüm" "Kategori" olarak ayarlanmışsa, "Ağ ve İnternet" – "Tarayıcı özellikleri"ni açın, "Simgeler" olarak ayarlanmışsa "Tarayıcı özellikleri"ni açın. "Bağlantılar" sekmesini açın ve "Ağ Ayarları" düğmesini tıklayın. Kullanılmaması için "Proxy Sunucusu" kutusunun işaretini kaldırın.
VPN ve Proxy ayarları nasıl yapılır?
VPN ve Proxy ayarları nasıl yapılır?
ADIM 1: Google Chrome açınız, sağ üst köşede görülen üç noktaya tıklayınız, açılan pencerede Ayarlar kısmını tıklayınız. ADIM 2: Ayarlar sayfasının alt kısmında bulunan Gelişmiş seçeneğini tıklayınız. ADIM 3: Gelişmiş sayfasının alt kısmında bulunan Proxy ayarlarını aç tıklayınız.
Proxy hizmeti nasıl kapatılır IOS?
İPhone veya iPad'de proxy ayarlarına erişmek için Ayarlar> Wi-Fi bölümüne gidin. Bağlandığınız Wi-Fi ağının adına dokunun. Aşağı kaydırın ve ekranın altında "HTTP Proxy" seçeneğini göreceksiniz. Varsayılan olarak, HTTP Proxy seçeneği "Kapalı" olarak ayarlanmıştır.
VPN Proxy nasıl kapatılır?
VPN Proxy nasıl kapatılır?
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Ağ ve internet Gelişmiş VPN'ye dokunun. Bu seçeneği bulamıyorsanız "VPN" ayarını arayın. Hâlâ bulamıyorsanız cihaz üreticinizden yardım alın.
- Bağlantısını kesmek istediğiniz VPN'nin yanındaki Ayarlar'a. dokunun. Bağlantıyı kesmek için: VPN'yi kapatın.
İnternet erişimi nasıl engellenir?
Herhangi bir program için hem gelen hem de giden internet trafiğini, Windows Güvenlik Duvarı sayesinde engelleyebilirsiniz.
- Başlat menüsüne tıklayın ve Denetim Masası'na giriş yapın.
- Denetim Masası'ndan Windows Defender Güvenlik Duvarı'na tıklayın.
- Ardından sağdaki kısımdan Yeni Kural seçeneğine girin.
iPhone proxy ne işe yarar?
iPhone proxy ne işe yarar?
Fakat Proxy, adından da anlaşılacağı gibi vekil sunucu görevini yaparak, araya farklı bir bağlantı koyulmasını sağlar. Bu sayede bağlanılmak istenen internet sitesi sizin kendi orijinal sunucunuzun IP'sini değil, Proxy tarafından sunulan üçüncü IP'yi algılar.
iPhone proxy ne demek?
Bir mobil aygıt yönetimi (MDM) çözümüne kayıtlı olan iPhone, iPad ve Mac aygıtlarına yönelik bir VPN bağlantısı için proxy ayarlayabilirsiniz. Bu ayarlar, PAC veya WPAD kullanılarak elle VPN proxy ve otomatik proxy konfigürasyonunu destekler. Proxy sunucusunun IP adresi veya tam tanımlanmış alan adı (FQDN).
Chrome VPN nasıl kapatılır?
Chrome VPN nasıl kapatılır?
Windows'da Chrome için proxy'yi devre dışı bırak
- Tıkla Chrome Menüsü tarayıcı araç çubuğunda.
- seçmek Ayarlar.
- Tıklayın ileri.
- "Sistem" bölümünde, Proxy ayarlarını aç.
- "Yerel Alan Ağı (LAN) ayarları" altında, LAN ayarları.
- "Otomatik yapılandırma" altında, işaretini kaldırın Otomatik olarak ayarları sapta.