Modoratör
Yeni Üye
Prozac kaç yılında çıktı?
İlaç ilk olarak 1988 yılında kullanılmaya başlandı, İngiltere'ye ertesi sene geldi. O günden beri rushal sorunlar için ideal yöntem terapi mi yoksa ilaçlı tedavi mi tartışmalarının odağına yerleşti.
Prozac hangi hastalığa iyi gelir?
Prozac ne için kullanılır? Fluoksetin depresyon, panik atak, obsesif kompülsif bozukluk, ciddi yeme bozuklukları ve adet öncesi sendrom tedavisinde kullanılır.
Nelerdir Prozac'ın yan etkileri?
Nelerdir Prozac'ın yan etkileri?
prozac'ın yan etkileri 1 anksiyete, sinirlilik, uykusuzluk, baş dönmesi, sersemlik, yorgunluk ya da asteni, anoreksi, bulemia, bulantı ve diyare,… 2 (bkz: unorgasm ) 3 uzun sure kullanildigi taktirde geciktirici etkisi vardir. 4 prozac'in bütün acılara çare olduğunu düşünmek, geçici rahatlamalarla avunmak, bir arkadaşımın dediği gibi "prozac… 5 (bkz: sabahlar olmasin ) More
Prozac nedir ve ne işe yarar?
Prozac nedir ve ne işe yarar?
PROZAC nedir ve ne için kullanılır? PROZAC yeşil ve sarı renkteki kapsüllerin üzerinde Lilly 3105 basılı olup, 16 ve 24 kapsüllük blisterlerde iki değişik ambalaj formundadır. PROZAC seçici serotonin geri alım inhibitörü (SSRI) antidepresanlar olarak bilinen ilaç grubuna dahildir.
Prozac 20 mg kapsül ağızdan alınır?
PROZAC 20 mg kapsül Ağızdan alınır •Etkin madde:Fluoksetin hidroklorür Her kapsül 20 mg fluoksetine eşdeğer miktarda fluoksetin hidroklorür içerir. • Yardımcı maddeler: Akışkan nişasta, dimetikon, jelatin, patent mavi V (E131), sarı demir oksit (E172), titanyum dioksit (E171), şellak, propilen glikol, amonyum hidroksit, siyah demir oksit (E172).
Merhabalar, Prozac nasıl bırakılır?
Prozac nasıl bırakılır? Merhabalar, hocam yaklaşık 2 3 senedir prozac 20mg kullanmaktayım sağlık güvencem olmadıgı için doktora gidemiyorum buradan sizlere sormak istedim hocam prozac bırakmak istiyorum bu tarz psikiyatrik ilaçlar bende huzursuz bacak sendromuna yol açmakta ve ilaçlardan oldugu belirlendi.