haberci
Meraklı Üye
PlayStation Tutkunlarına Müjde: Yıl Ortası Fırsatları Başladı!
Herkese selam forumdaşlar!
Eğer siz de benim gibi bir PlayStation tutkunuysanız, bu haber sizi oldukça sevindirecek! Sony, her yıl düzenlediği "Yıl Ortası Fırsatları" kampanyası ile PS Store'da binlerce oyunu indirime soktu. Bu kampanya, kaçırılmaması gereken oyunlarla dolu ve her türden oyuncuya hitap ediyor.
En Dikkat Çeken Oyunlar
Birçok oyun indirime girdi, ancak bazıları var ki gerçekten göz atmaya değer:
Neden Bu Kampanyayı Kaçırmamalısınız?
Bu kampanya, hem yeni oyunlar keşfetmek isteyenler hem de uzun zamandır beklediği oyunları uygun fiyatla almak isteyen oyuncular için harika bir fırsat. İndirimlerin kısa süreli olduğunu unutmayın, bu yüzden acele etmenizde fayda var. Ayrıca, PS Plus üyelerine özel ekstra indirimlerin de olduğunu belirtmek isterim.
Nasıl Yararlanabilirsiniz?
1. PS Store'a gidin.
2. "Yıl Ortası Fırsatları" sekmesine tıklayın.
3. İlginizi çeken oyunları sepetinize ekleyin ve alışverişin tadını çıkarın!
Eğer sizin de favori oyunlarınız varsa veya bu indirimlerden hangi oyunları aldığınızı paylaşmak isterseniz, yorumlarınızı bekliyorum! İyi oyunlar!
Herkese selam forumdaşlar!

En Dikkat Çeken Oyunlar
Birçok oyun indirime girdi, ancak bazıları var ki gerçekten göz atmaya değer:
- The Last of Us Part II - Eğer hala bu başyapıtı oynamadıysanız, şimdi tam zamanı! Hem hikayesi hem de grafikleriyle büyüleyen bu oyun, büyük bir indirime girdi.
- Ghost of Tsushima - Samuray dönemi Japonya'sında geçen bu aksiyon oyunu, harika bir açık dünya deneyimi sunuyor. İndirimi kaçırmayın!
- Spider-Man: Miles Morales - Marvel hayranları için vazgeçilmez bir oyun. Şimdi yeni bir fiyatla karşınızda.
Neden Bu Kampanyayı Kaçırmamalısınız?
Bu kampanya, hem yeni oyunlar keşfetmek isteyenler hem de uzun zamandır beklediği oyunları uygun fiyatla almak isteyen oyuncular için harika bir fırsat. İndirimlerin kısa süreli olduğunu unutmayın, bu yüzden acele etmenizde fayda var. Ayrıca, PS Plus üyelerine özel ekstra indirimlerin de olduğunu belirtmek isterim.
Nasıl Yararlanabilirsiniz?
1. PS Store'a gidin.
2. "Yıl Ortası Fırsatları" sekmesine tıklayın.
3. İlginizi çeken oyunları sepetinize ekleyin ve alışverişin tadını çıkarın!
Eğer sizin de favori oyunlarınız varsa veya bu indirimlerden hangi oyunları aldığınızı paylaşmak isterseniz, yorumlarınızı bekliyorum! İyi oyunlar!