PSPO sertifikası nasıl alınır?
PSPO, Scrum.org alan adında gerçekleştirilen, çoktan seçmeli, çevrim içi bir sertifikasyon sınavı olup 80 sorudan oluşmaktadır. 60 dakikalık zaman diliminde soruların en az 'ine doğru cevap verip başarılı olanlar Scrum.org tarafından web sitelerinde ilan edilmekte ve süresiz olarak Professional Scrum Product Owner …
CSM sertifikası nedir?
CSM sertifikası nedir?
CSM ilk ve en yaygın Scrum sertifikasıdır. Scrum Alliance kar amacı gütmeyen bir sertifikasyon ve üyelik kurumudur. Dünyanın en büyük Agile topluluğudur.
Kabin ekibi Temel Eğitim Sertifikası Nereden Alınır?
Kabin ekibi Temel Eğitim Sertifikası Nereden Alınır?
Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından "Kabin Ekibi Temel Eğitimi" verme konusunda yetkilendirilmiştir.
PSPO Sınavı Türkçe mi?
Bu dokümanı sindirdiğinizi düşündüğünüzde çalışmanıza Nexus Guide ile devam edebilirsiniz, hem İngilizcesini hem Türkçesini okumak faydalı olacaktır. Türkçe'yi belki daha kolay anlıyoruz ama sınav dili İngilizce olduğundan İngilizce'sine de hakim olup sindirmek önemli.
PSM 1 Nedir?
PSM 1 Nedir?
Professional Scrum Master sertifikalarının Foundation seviyesindeki bu sertifika, sahip olan kişinin Scrum hakkında genel bilgileri doğrular. Özellikle Agile dönüşüm içinde olan şirketlerin hem kendi çalışanları hem de işe alımlarda görüştükleri kişilerin sahip olmalarını bekledikleri bir sertifikadır.
Kabin Memuru Temel Eğitim sertifikası Nasıl Alınır?
Kabin Memuru Temel Eğitim sertifikası Nasıl Alınır?
Kabin ve Yolcu Hizmetleri Eğitimi e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir. Kabin ve Yolcu Hizmetleri Eğitimi e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait "Sertifika" almaya hak kazanacaklardır.
Kabin ekibi temel eğitim sertifikası nedir?
Yolcu taşımacılığı yapan ticari hava taşıma işletmelerinde görev yapacak kabin ekibi üyesinin ulusal ve uluslararası kurallar çerçevesinde belirlenmiş esaslara uygun olarak yetiştirilmesi amacıyla Genel Müdürlük tarafından sadece kabin ekibi temel eğitim programını uygulamak üzere yetkilendirilen Kabin Ekibi Temel …
Agile koçu nasıl olunur?
Agile koçu nasıl olunur?
Certified Professional kategorisinde olan ilk iki tanesi Agile Takım Fasilitatörü (ICP-ATF) ve Agile Koçluğu (ICP-ACC) için eğitime katılmanız gerekiyor. Eğitimde, öğrenme hedeflerini tamamladığınız eğitmenler tarafından onaylanırsa, sertifikayı almaya hak kazanıyorsunuz.
PSPO sınavı ingilizce mi?
PSPO sınavı ingilizce mi?
PSM açılımı ne?
Zorlu Performans Sanatları Merkezi veya kısaltılmış ismiyle Zorlu PSM, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Zorlu Center kompleksinin içinde yer alan çok amaçlı bir sanat ve kültür merkezidir.
Havacılıkta PSM ne demek?
Havacılıkta PSM ne demek?
havacılıkta passenger service message anlamına gelir.