PTT personel daire başkanı kim?
Ali YAZ – İnsan Kaynakları Daire Başkanı – Ptt AŞ | LinkedIn.
PTT Genel Müdürü kim?
7 Ocak 2020'de PTT AŞ Genel Müdürü görevine atanan Sayın Hakan Gülten, 27 Mart 2020 tarihinden itibaren de aynı zamanda PTT AŞ Yönetim Kurulu Üyesi, 28/04/2021 tarihinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmıştır.
Ismail Çizikçi kimdir?
Ismail Çizikçi kimdir?
Şanlıurfa'da PTT Başmüdürlüğü görevini yürüten İsmail Çizikçi, genel müdürlüğe atandı. Daha önce farklı illerde de başmüdürlük yapan ve son olarak Şanlıurfa'da bu görevi sürdüren Çizikçi, PTT Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Satış Daire Başkanlığına atandı.
Eskişehir PTT Başmüdürü kim?
Eskişehir PTT Başmüdürü kim?
Eskişehir PTT Baş Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Zengin beraberinde Baş Müdür Yardımcısı Sayın Oğuz Bilgehan ÖÇ ve Sayın Yusuf Zafer DEMİR ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Kadir BOZKURT'u makamında ziyaret etti.
Ali Ihsan Karaca PTT nereli?
Ali İhsan Karacan (d. 1951, Adana), Türk iş adamı ve akademisyendir.
Kenan Bozgeyik nereli?
OğuzeliKenan Bozgeyik / Doğum yeriOğuzeli, Gaziantep ilinin bir ilçesidir. Vikipedi
Tufan Üner kimdir?
Tufan Üner kimdir?
Göreve 5 Mayıs Salı günü başlayan Tufan Üner, 2005 yılından beri Eskişehir'de PTT memuru olup, tüm ilçelerde görev yaptı. Eskişehir'de doğan 43 yaşındaki başmüdür, ataması yapılmadan önce Odunpazarı Dağıtım Müdürlüğü görevindeydi.
Sivas PTT müdürü kim?
Sivas PTT müdürü kim?
PTT Sivas Baş Müdürü Hükümdar Kavak, Yapı ve Teknik İşler Müdürü Vedat Deveci, Satın Alma Müdür vekili Serdar Sarıtepe, PTT Şarkışla Şube Müdür vekili Seyfullah Zafer Kılıç ve İşletme Hizmetleri Müdür Vekili Necati Koç Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ'u makamında ziyaret ederek, İlçemize yapılacak olan Yeni …
PTT Selahattin Ekinci kimdir?
Selahattin Ekinci Kimdir? 1956 Bingöl doğumlu, Diyarbakır Eğitim Enstitüsü Almanca bölümü mezunu. Ilıcalar Ortaokul Müdürlüğü, Genç Lisesi Müdürlüğü ve İlçe Millî Eğitim Müdür vekilliği görevlerinin yanı sıra Bursa mahkemelerinde Almanca bilirkişiliği yaptı. 25-26. Dönem Demokrat Parti Bursa Milletvekili adayı oldu.