- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 3.080
- Meslek
- Webmaster
PTT Yönetim Kurulu üyeleri kimlerdir?
YÖNETİM KURULU
- Gökhan TUNCER. PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü Tanıtım ve Medya Dairesi Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi.
- Şaban YÜKSEL. PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı Daire Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi.
- Abdulkadir KARABOĞA. PTT A.Ş. Mardin Başmüdürlüğü Başmüdür Yönetim Kurulu Üyesi.
Ismail Çizikci kimdir?
Şanlıurfa'da PTT Başmüdürlüğü görevini yürüten İsmail Çizikçi, genel müdürlüğe atandı. Daha önce farklı illerde de başmüdürlük yapan ve son olarak Şanlıurfa'da bu görevi sürdüren Çizikçi, PTT Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Satış Daire Başkanlığına atandı.
PTT Baş Müdürü kim?
Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ise PTT Başmüdürlüğü görevine atanan Hasan Hüseyin Kaya'ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
PTT personel daire başkanı kim?
PTT personel daire başkanı kim?
Ali YAZ – İnsan Kaynakları Daire Başkanı – Ptt AŞ | LinkedIn.
PTT Genel Müdür Yardımcıları kimdir?
PTT Genel Müdür Yardımcıları kimdir?
21.11.2019 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Sayın Mehmet Ragıp İMAMOĞLU, evli ve 2 çocuk babasıdır. 28/04/2021 tarihinde Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmıştır.
PTT Genel Müdürü kim 2022?
1982 yılında Uşak'ta doğan Hakan Gülten, orta ve lise öğrenimini Denizli'de tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun olan Gülten, meslek hayatına 2008 kasım ayında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ'de başladı.
Ankara PTT Başmüdürü kim?
Şube Başkanımız Hasan Hüseyin ARISOY, Şube Mali Sekreterimiz Serkan BOZOĞLU, Baştemsilcimiz Hakan AVCI ve Temsilcimiz Ahmet DEMİRTAŞ'ın katılımlarıyla, yeni göreve atanan Ankara PTT Başmüdürü Beytullah BAYBUNAR ve İnsan Kaynakları Müdürü Fatih Mehmet KOÇAK makamlarında ziyaret edildi.
Ali Yaz kimdir?
1985 yılında devlet memuru bir babanın ve ev hanımı bir annenin 3 oğlundan en büyüğü olarak Konya'nın Meram ilçesinde dünyaya gelen Genel Başkan adayı Ali Yaz, 2004 Kpss puanı ile PTT Genel Müdürlüğüne atandı. 2011 yılında Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olduktan sonra vatani görevini kısa dönem olarak tamamladı.
Ali Yaz PTT kimdir?
Ali Yaz PTT kimdir?
Aralık 2013'de yapılan kurum içi unvan yükselme sınavını kazanarak memur olarak atandı. Evli ve İki çocuk babasıdır. 1997 yılından beri çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev aldı. Birlik Haber-Sen temsilci olarak başladığı göreve 23 Eylül 2012'den beri Ankara 4 nolu şube başkanlığı görevini yürütmektedir.
PTT Genel Müdür Yardımcısı Ali Ihsan Karaca Kimdir?
PTT Genel Müdür Yardımcısı Ali Ihsan Karaca Kimdir?
1982'de Uşak'ta doğmuş, orta ve lise öğrenimini Denizli'de tamamlamıştır. 2005 yılında İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuş, 2009 yılında yine İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde yüksek lisansını tamamlamıştır.
PTT Kargo Genel Müdürü kim?
7 Ocak 2020'de PTT AŞ Genel Müdürü görevine atanan Sayın Hakan Gülten, 27 Mart 2020 tarihinden itibaren de aynı zamanda PTT AŞ Yönetim Kurulu Üyesi, 28/04/2021 tarihinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmıştır.
Ali Ihsan Karaca PTT nereli?
Ali İhsan Karacan (d. 1951, Adana), Türk iş adamı ve akademisyendir.
Beytullah Baybunar kimdir?
Hatay PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar, 15'i merkez müdürlüğü olmak üzere toplam 119 noktada halka hizmet verdiklerini ifade etti. Hatay PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar, 15'i merkez müdürlüğü olmak üzere toplam 119 noktada halka hizmet verdiklerini ifade etti. Baybunar, Hatay Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.