Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Putin bekar mi?

6 Eylul de hangi siniflar acilacak?

Hangi ulkede kac tane ucak gemisi var?

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Putin bekar mı?

Putin 28 Temmuz 1983'te Lyudmila Shkrebneva ile evlendi ve 1985'ten 1990'a kadar Doğu Almanya'da birlikte yaşadılar. 28 Nisan 1985'te Leningrad'da doğan Mariya Putina ve 31 Ağustos 1986'da Dresden, Doğu Almanya'da doğan Yekaterina Putina adında iki kızları var.

Putin in çocuğu var mı?

Mariya PutinaKaterina Vladimirovna TihonovaVladimir Putin/Çocukları

Rusyada başbakan var mı?

Mihail MişustinRusya / BaşbakanMihail Vladimiroviç Mişustin, Rus ekonomist ve siyasetçi. 16 Ocak 2020'den beri Rusya Başbakanı olarak görev almaktadır. 2010 yılından itibaren Rusya Federal Vergi Dairesi Başkanlığı görevini yürüttü 15 Ocak 2020 tarihi itibarıyla Rusya Federasyonu Başbakanlığı görevine başlamıştır. Vikipedi

Putin in kızı kim?

Putin in kızı kim?
Vladimir Putin/Kızları

Mariya Putina kaç yaşında?

Mariya Putina kaç yaşında?
37 yaşında (28 Nisan 1985)Mariya Putina / Yaş

Putin in kaç çocukları var?

Rusya yönetim şekli komünizm mi?

Partinin resmi siyasi görüşü komünizm, Marksizm-Leninizm ve sosyalist vatanseverliktir. "Bütün ülkelerin işçileri, birleşin!" Sovyetler Birliği Komünist Partisi'nin ardılıdır. KPRF, Birleşik Rusya'dan sonra Rusya'nın ikinci büyük siyasi partisidir.

Rusya nereden yönetiliyor?

Rusya Anayasası'na göre, ülke federal yarı başkanlık sistemli cumhuriyet olup Başkan, devletin başı iken; Başbakan, hükûmetin başıdır.

Vladimir ne anlama gelir?

Vladimir ne anlama gelir?
vladimir, "ruler of the world" demektir. mir kelimesi slav dillerinde hem bari$, hem de dunya demektir.

KGB ajanı ne demek?

KGB ajanı ne demek?
KGB ulusal güvenliği tehdit eden ve savunmayı gerektiren konularda devlet adına istihbarat sağlar ve gerektiğinde doğrudan olaya müdahale ederek, tehdit unsurlarını ortadan kaldırırdı. Teşkilat 1954 yılında İç İstihbaratın NKVD birimi ve İçişleri Bakanlığının MVD biriminin birleşmesiyle meydana geldi.

Alina Kabaeva kaç yaşında?

39 yaşında (12 Mayıs 1983)Alina Kabayeva / Yaş

Rusyada yönetim şekli nedir?

Yarı başkanlık sistemiFederal cumhuriyetAnayasal cumhuriyetRusya/Hükümet

Rusya Hangi yönetim şekli?

Putin bekar değil. 28 Temmuz 1983'te Lyudmila Shkrebneva ile evlendi ve birlikte 1990'a kadar Doğu Almanya'da yaşadılar. Mariya Putina ve Yekaterina Putina adında iki kızları var.

Putin'in çocukları Mariya Putina ve Yekaterina Putina'dır.

Rusya'nın şu anki Başbakanı Mihail Mişustin'dir. 16 Ocak 2020'den beri bu görevi yürütmektedir. Daha önce Rusya Federal Vergi Dairesi Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

Putin'in kızının adı Mariya Putina'dır.

Mariya Putina 28 Nisan 1985 doğumludur, yani şu anda 37 yaşındadır.

Putin'in toplamda iki çocuğu vardır.

Rusya'nın yönetim şekli komünizm değil, federal yarı başkanlık sistemiyle yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi siyasi görüşü komünizm değil, Marksizm-Leninizm ve sosyalist vatanseverliktir. Rusya Federasyonu Komünist Partisi, Birleşik Rusya'dan sonra Rusya'nın ikinci büyük siyasi partisidir.

"Vladimir" kelimesi "dünyanın hükümdarı" anlamına gelir. "mir" kelimesi ise Slav dillerinde hem barış, hem de dünya anlamına gelir.

KGB ajanı, ulusal güvenliği tehdit eden konularda istihbarat sağlayan ve gerektiğinde doğrudan müdahale eden devlet görevlisidir. KGB, 1954 yılında İçişleri Bakanlığı MVD birimi ile NKVD'nin birleşmesiyle kurulmuştur.

Alina Kabaeva, 12 Mayıs 1983 doğumludur, yani şu anda 39 yaşındadır.

Rusya, federal cumhuriyet şeklinde yönetilen bir yarı başkanlık sistemine sahiptir.

6 Eylul de hangi siniflar acilacak?

Hangi ulkede kac tane ucak gemisi var?

1. Konular

1. 1.284.065
  2. Mesajlar

1. 1.687.203
  3. Kullanıcılar

1. 32.594
  4. Son üye

Geri
Üst Alt