Modoratör
Efsanevi Üye
QUA granit kime ait?
Toplantıda konuşan Qua Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, halk arz süreçlerine ilişkin şunları söyledi: "Halka arz sonrasında şirketin yüzde 20'si BİST Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. Halka arz sonrası şirketin piyasa değeri yaklaşık 2 milyar TL olacak.
Ali Ercan Bien kimdir?
Ali Ercan Bien kimdir?
Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, 06.02.1986 tarihinde Konya'da doğmuş olup, lise öğrenimini TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi'nde tamamladıktan sonra İngiltere'de University of Leicester'da İş İdaresi öğrenimi alarak 2007 yılında mezun olmuştur.
QUA Granite hayal Yapı ve Ürünleri Sanayi Ticaret kimin?
QUA Granite hayal Yapı ve Ürünleri Sanayi Ticaret kimin?
QUA GRANITE HAYAL YAPI VE URUNLERI SANAYI TICARET A.S.
ALİ ERCAN | 182.040.000,00 TL | 75,85 %
DİĞER | 57.960.000,00 TL | 24,15 %
QUA granit ne kadar?
qua granite'in halka arzı quagr.he işlem koduyla 5-6 nisan 2021 tarihlerinde 16.46 tl fiyatla borsada satış yöntemiyle gerçekleştirilecek.
QUA granit hisse bölündü mü?
QUA granit hisse bölündü mü?
Şirketimiz sermayesinin 120.000.000 TL'den 240.000.000 TL'ye artırılması kapsamında ihraç edilecek 120.000.000 TL nominal değerli paylar için bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi 11.08.2021 olarak belirlenmiştir. Saygılarımızla.
QUA granit Hisse hangi pazarda?
QUA granit Hisse hangi pazarda?
Qua Granite, 9 Nisan'dan itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. olarak belirlenmiştir."
Bien Seramik sahibi kim?
Ercan Şirketler Topluluğu ve Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Nurullah Ercan, Bilecik'in yanısıra memleketin diğer köşelerinde de hayır yatırımlarına devam ediyor.
Nurullah Ercan Kimdir?
Nurullah Ercan Kimdir?
Nurullah Ercan, Türkiye'nin sayılı zenginleri arasında yer alıyor. Ercan'ın Antalya Manavgat'ta Petro Club Tatil Köyü, Golden Coast Hotel ve Golden Beach Otel olmak üzere 3 tane 5 yıldızlı tesisi bulunuyor. Turizmde iddialı olan Ercan, Petrokent Turizm A.Ş. şirketi ile Ankara ve Abant'ta da birer otelin sahibi…
Hayal seramik sahibi kim?
Hayal seramik sahibi kim?
Firma tesislerinde günde 30.000 metrekare kaliteli seramik üretimi yapılmakta olup üretimin %55'i ihraç edilmektedir. Toplam 450 kişilik istihdam sağlanmıştır. AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus ŞAHİN yatırımlarından dolayı Hayal Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali ERCAN'a teşekkür etti.
QUA granit Genel müdür?
Genel Müdür Yavuz Arıcan, 16.11.1968 tarihinde Diyarbakır'da doğmuş olup, 1992 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Metalürji Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur.
QUA granit hisse ne zaman bölünecek?
QUA granit hisse ne zaman bölünecek?
Bedelsiz halka arz ne demek?
Bedelsiz halka arz ne demek?
Şirketin mevcut pay sahiplerine, sermaye artırımı sırasında payları oranında yeni paylar karşılıksız olarak dağıtılır. Şirketin ödenmiş sermayesi artar, fakat özsermayesi değişmez. İşlem sonucunda şirketin piyasa değerinin de değişmemesi beklenir.
Granit ne zaman işlem görecek?
Türkiye'de yatırımcı sayısı açısından en yüksek katılımlı halka arz olan Qua Granite 9 Nisan'da işlem görmeye başlayacak. Granite, 9 Nisan'da düzenlenecek Gong Töreni'nin ardından son 3 yılda halka arz edilen şirketlerin en büyüğü olarak BİST Yıldız Pazar'da 16.46 TL fiyat ve "QUAGR" koduyla işlem görmeye başlayacak.
Ercan Holding kimin?
Ercan Holding kimin?
Ankara'da MAN Motor Fabrikası'nın açılışı vardı. Ercan Holding'in patronu Tevfik Ercan, Genel Koordinatör Ali Nizamoğlu heyecanlıydı…
Nurullah Ercan kimdir nerelidir?
Nurullah Ercan kimdir nerelidir?
Nurullah ERCAN – Yönetim Kurulu Başkanı 1942 Yılında Konya da doğan Nurullah ERCAN ilkokul, ortaokul ve liseyi TED Ankara kolejinden 1960 yılında mezun oldu.