- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
QUA granit nasıl şirket?
Standart kalınlıkta teknik granit ile üretime başlayan QUA Granite, ürün portföyünü kısa sürede çeşitlendirerek sırlı granit üretimine başlamıştır. Full lappato, mat, metalik, granüllü mat gibi çeşitli yüzeylerde de üretim gerçekleştirerek, tüm dünyaca bilinen sektörün lider markalarından biri haline gelmiştir.
QUA Granit sahibi Ali Ercan Kimdir?
QUA Granit sahibi Ali Ercan Kimdir?
Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, 06.02.1986 tarihinde Konya'da doğmuş olup, lise öğrenimini TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi'nde tamamladıktan sonra İngiltere'de University of Leicester'da İş İdaresi öğrenimi alarak 2007 yılında mezun olmuştur.
Quake hisse kimin?
15 milyon hisse sermaye artırımı ile çıkarılırken, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan da 9 milyon hisse satacak. Satış sonrası şirketin yüzde 20'si halka açık hale gelecek.
QUA granit hangi ülkenin?
QUA granit hangi ülkenin?
Lütfen raporun sonunda yer alan uyarı notunu okuyunuz. AL tavsiyesi ile takibe alıyoruz. Türkiye'nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite'i AL tavsiyesi ile takibe alıyoruz. Kapasite artışı sonrasında şirketin 2024 ortası itibariyle satışlarının ve net kârının yaklaşık üç kat artacağını öngörüyoruz.
QUA Granit bedelsiz sermaye artırımı ne zaman?
Şirketimiz sermayesinin 120.000.000 TL'den 240.000.000 TL'ye artırılması kapsamında ihraç edilecek 120.000.000 TL nominal değerli paylar için bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi 11.08.2021 olarak belirlenmiştir. Saygılarımızla.
Sanayici Ali Ercan Kimdir?
Sanayici Ali Ercan Kimdir?
Niğde'de çalıp söylemeye başlayan Ali Ercan, artık tanınan bir sanatçı durumuna gelir. Sanat yaşamına bir süre sonra İstanbul'a taşıyan âşık, hâlen İstanbul'da yaşamakta (Bakırcı 2017: 45) ve yazları memleketi Niğde'ye gelmektedir.
QUA seramik kimin?
Toplantıda konuşan Qua Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, halk arz süreçlerine ilişkin şunları söyledi: "Halka arz sonrasında şirketin yüzde 20'si BİST Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. Halka arz sonrası şirketin piyasa değeri yaklaşık 2 milyar TL olacak.
QUA granit hisse bölündü mü?
QUA granit hisse bölündü mü?
Hayal seramik sahibi kim?
Firma tesislerinde günde 30.000 metrekare kaliteli seramik üretimi yapılmakta olup üretimin %55'i ihraç edilmektedir. Toplam 450 kişilik istihdam sağlanmıştır. AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus ŞAHİN yatırımlarından dolayı Hayal Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali ERCAN'a teşekkür etti.