Modoratör
Yeni Üye
Radyofrekans kanser yapar mı?
Dünya Sağlık Örgütü RF radyasyonunu kahve, enerji hatları ve vücut tozuyla birlikte "insanlar için belki kanserojen" olarak sınıflandırmıştır. Bununla birlikte, daha yüksek RF seviyelerine, işleri sebebiyle düzenli olarak maruz kalan kişilerde bile kanser riskini artırdığına dair kesin bir kanıt bulunamamıştır.
Radyofrekans nelere iyi gelir?
Radyofrekans nelere iyi gelir?
Radyofrekans bir ısı tedavisi şeklidir. 70 yılı aşkın bir süredir bilinen bir teknolojidir. Deride en iyi bilinen etkisi derinin gerginliğini sağlayan kollagen liflerde yenilenme oluşumudur. Radyofrekans uygulandığında deri katmanlarında ısı oluşur.
Radyofrekans hangi durumlarda kullanılır?
Fraksiyonel Radyofrekans, ameliyata gerek duyulmadan cildin yenilenmesini sağlayan bir uygulama işlemidir. Cildin daha genç görünmesi için uygulanan uygulama, sivilce ve siyah nokta sorunları için tercih edilebiliyor. Cilt gözeneklerinin sıkılaşmasını sağlayıp, yağlı görünümü engeller.
Radyofrekans ile ben aldıran var mı?
Radyofrekans ile ben aldıran var mı?
Radyo Frekans ile Ben Aldırma. Radyo frekans ile alım işlemi, ameliyatsız tedavi yöntemleri kapsamında tercih edilebilecek bir diğer yöntemdir. Bu yöntemde elektrik enerjisi radyo dalgasına dönüştürülmekte ve buharlaştırılmaktadır. Buharlaşma ile ben alımı gerçekleştirilmektedir.
Radyo frekans tedavisi ne kadar?
Uygulanan bölge sayısına göre değişmekle birlikte işlem 20-30 dakika sürer ve yatış gerektirmez. Hastalar çoğunlukla işlemden sonra 2-3 saat kadar takip edildikten sonra evlerine gönderilir.
Radyofrekans cilt bakımı ne işe yarar?
Radyofrekans cilt bakımı ne işe yarar?
Radyofrekans hangi bölgelere uygulanır?
Radyofrekans Hangi Bölgelere Uygulanır? Bu işlemler, bölgesel yağlanmanın olduğu tüm alanlarda yapılabilir. Bacaklar, kollar, karın, basen, kalça, göbek, gıdı, yüz, boyun, dekolte, sırt, selülitler.
Radyo Frekans ile ben aldırma iz kalır mı?
Radyo Frekans ile ben aldırma iz kalır mı?
1-2 Dakika gibi kısa sürede ben aldırma imkanı sunan Radyo Frekans (RF) iz kalmama konusunda en iyi yöntem diyebiliriz. Genel cerrahi uzmanlarının ben aldırma, siğil, nasır gibi cilt problemlerinde kullandığı bu cihaz ile benler buharlaştırılmaktadır.
Radyofrekans ile hangi benler alınır?
Tüm yüz cildi, göz kapakları, saçlı deri dahil olmak üzere, vücut cildinin tamamında var olan benler radyofrekansla, ameliyatsız ve dikişsiz olarak tedavi edilmektedir.