Rafet Doğanay Kimdir?
1957 yılında Adana'da doğan Rafet Doğanay, Almanya Frankfurt'da bulunan Johann Wolfgang Goethe Üniversitesinden mezun olmuştur. Babadan oğla geçen ticaret anlayışıyla iş hayatına atılan Doğanay 1997 yılında Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde Türkiye'nin ilk Şalgam Suyu Üretim Fabrikasını kurmuştur.
Purple Beverages kimdir?
Remzi ve Rafet Doğanay kardeşler tarafından yönetilen şirket, şalgam suyu ile birlikte limonata (sade/naneli /şekersiz),çilek suyu, ananas suyu, limon suyu, limon sosu, üzüm sirkesi, elma sirkesi, balsamik sirke, nar ekşisi, nar ekşisi sosu, nar ekşisi sosu ve sarımsaklı acı sos üretimini de yapıyor.
Doğanay Gıda kime satıldı?
Doğanay Gıda kime satıldı?
Rekabet Kurumu'nda yapılan açıklamada Doğanay Gıda'yı Lüksemburg merkezli Purple Beverages satın alıyor. Anlaşma sağlanırsa, Doğanay'ın yüzde 100'ü Lüksemburg merkezli şirkete devredilecek.
Doğanay Şalgam nereye ait?
Konya Ereğli'de bulunan tarım arazileri ve Adana'da bulunan üretim tesisleri, en ileri ve çevreye duyarlı üretim teknikleri ve kalite sistemleri ile donatılmıştır. Doğanay'ın ülkemizde en yaygın ve bilinen ürünü Doğanay Şalgam'dır ve bu ürünü ile sektörde pazar lideri ve lezzet referansıdır.
Doğanay kimin markası?
Remzi ve Rafet Doğanay kardeşler tarafından yönetilen şirket, şu anda limondan çileğe, ananastan elma suyuna kadar hatta sirke, nar ekşisi gibi sıvı üretimleri yapıyor.
Doğanay şalgam Türk malı mı?
Doğanay şalgam Türk malı mı?
Doğanay, şalgam suyunun ana malzemesi olan mor havucu Konya'nın Ereğli ilçesindeki bin 600 dönümlük arazilerinde kendilerinin ürettiğini belirterek, bir bölümünü de yöre çiftçilerinden kendi kontrollerinde ekim yapılması koşuluyla satın aldıklarını söyledi.
Doğanay Türk malı mı?
Türkiye toplam tükemi olan 70 milyon litre şalgam suyunun yüzde 95'ini üreten Doğanay üretim tesislerindeki teknoloji tamamen yerli.
En iyi marka şalgam suyu hangisi?
Türkiye ve Adana'nın en iyi şalgamı olarak ön plana çıkan ilk isimlerden biri Doktorum Yılmaz oluyor. Doğal ve katkısız şalgamıyla nam salan Doktorum Yılmaz şalgam suyu, özel ve lezzetli bir aromaya sahip. Neredeyse otuz yıllık bir deneyime sahip olan marka, 50 günlük fermantasyon süreciyle şalgamlarını hazırlıyor.