Son Konular

reCAPTCHA ya ulasilamiyor nedir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

reCAPTCHA ya ulaşılamıyor nedir?

Arkadaşların dediği gibi bu sorun genelde zararlı yazılım ya da VPN, Proxy kullanımında ortaya çıkıyor. Yine Türk.net gibi servis sağlayıcılarda bu tür sorunlar olabiliyor. Sebep şu: Türk.net gibi bazı internet servis sağlayıcılar IP yetersizliğinden dolayı kullanıcıları internete ortak ip üzerinden çıkartıyorlar.

Ben robot değilim neden çıkıyor?

Ben robot değilim neden çıkıyor?
Bu sorunların bolluğunu aşmak için ve yasal bir kullanıcı ile bir bot arasında ayrım yapmak için bir kontrol gereklidir. Bu yüzden sitelere giriş yaptığınızda "Ben robot değilim" testi ile karşılaşıyorsunuz. CAPTCHA'ların devreye girdiği yer de burasıdır.

Ben robot değilim testi nasıl yapılır?

Ben robot değilim testi nasıl yapılır?
Bu yeni testte bilgisayar kullanıcılarıdan sadece "Ben robot değilim (I am not a robot)" yazan minik bir kutucuğu tıklamaları isteniyor. Önemli olan tık'ın kendisi değil, tıklama eylemi sırasındaki insan davranışı. Tıklama öncesinde ya da sonrasında farenin önceden kestirilemeyen hareketleri ve süre gibi.

Captcha nasıl iptal edilir?

2 Adımlı Doğrulama'yı kapatma
- Google Hesabınızı açın.
- "Güvenlik" bölümünde 2 Adımlı Doğrulama'yı seçin. Oturum açmanız gerekebilir.
- Kapat'ı seçin.
- 2 Adımlı Doğrulama'yı kapatma işlemini onaylamanız için bir pop-up pencere görünür. Kapat'ı seçin.

Google reCAPTCHA doğrulaması hatası ne demek?

Google reCAPTCHA doğrulaması hatası ne demek?
IP adresinizden şüpheli etkinlikler varsa ve spam olarak işaretlendiyse, Google reCAPTCHA mesajını atar ve doğrulama için sizi durdurur. Genel olarak internet servis sağlayıcıları geniş aralıklı dinamik IP adresleri kullanırlar. Bu nedenle internet bağlantısınızı kesin ve yeni IP adresini almak için yeniden bağlanın.

Robot doğrulama nedir?

Robot doğrulama nedir?
Verilen görevleri otomatik yerine getiren programlar ile insanları ayırt etmeyi sağlayan 'Ben robot değilim' doğrulaması 'reCAPTCHA' olarak adlandırılıyor. 2009 yılından bu yana kullanılan bu sistem Google'ın internet sitelerinin spam içeriklerden korunması için kullandığı bu yöntemin aslında çok bilinmeyen bir kulanım …

Robot olmadığınızı kanıtlayın ne demek?

Sizi kötü niyetli kullanımlardan korumaya yardımcı olması için hesap oluşturmadan veya hesabınızda oturum açmadan önce bazen bir robot olmadığınızı kanıtlamanızı isteriz. Telefon yoluyla gerçekleştirilen bu ek onay işlemi, spam yapanların sistemlerimizi kötüye kullanmalarını engellemeye yardımcı olur.

Captcha doğrulaması nasıl yapılır?

Captcha doğrulaması nasıl yapılır?
Google Captcha Eklemesi Nasıl Yapılır?
- Google Captcha Eklemesi Nasıl Yapılır?
- İlk olarak tarayıcınızdan https://www.google.com/recaptcha adresini gidiniz.
- Daha sonra Captcha uygulamasını tanımlayacak bir isim yazmanız gerekmektedir.
- Domains.
- Bu bölümde başında http ve www olmadan alan adınızı yazmanız gerekmektedir.

reCAPTCHA, internet kullanıcılarının robot olmadıklarını kanıtlamalarına yardımcı olan bir güvenlik önlemidir. Genellikle zararlı yazılım, VPN veya Proxy kullanımı gibi durumlarda karşımıza çıkabilir. Ayrıca bazı internet servis sağlayıcıları, IP yetersizliğinden dolayı kullanıcıları ortak bir IP üzerinden internete çıkardıklarından bu tür sorunlar ortaya çıkabilir.

"Ben robot değilim" testi, sitelere giriş yaptığınızda karşınıza çıkan ve insan ile bot arasında ayrım yapılmasını sağlayan bir testtir. Bu test genellikle tıklama eylemi sırasındaki insan davranışını analiz eder ve botlardan ayırt etmeye çalışır.

Google reCAPTCHA doğrulaması hatası, IP adresinizden şüpheli etkinlikler olduğunda veya spam olarak işaretlendiğinde ortaya çıkabilir. Bu durumda Google reCAPTCHA mesajı ile karşılaşabilir ve doğrulama için durdurulabilirsiniz. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız, internet bağlantınızı kesip yeniden bağlanarak yeni bir IP adresi almayı deneyebilirsiniz.

"Captcha doğrulaması" veya "robot doğrulama" olarak adlandırılan işlem, verilen görevleri otomatik olarak yerine getiren programlar ile insanları ayırt etmeyi sağlayan bir güvenlik önlemidir. Bu doğrulama genellikle "Ben robot değilim" kutucuğunu tıklamayı gerektirir ve insan davranışlarını analiz ederek botlardan ayırt etmeye çalışır.

Google Captcha eklemesi yapmak isterseniz, https://www.google.com/recaptcha adresine giderek adımları takip edebilirsiniz. Bu işlem genellikle web sitelerinde spam içeriklerden korunmak amacıyla kullanılır ve kullanıcıların bot olmadığını doğrulamaya yardımcı olur.

Insan kalbiyle dusunur mu?

Iki aslan burcunun evliligi nasil olur?

1. Konular

1. 1.280.615
  2. Mesajlar

1. 1.677.330
  3. Kullanıcılar

1. 31.665
  4. Son üye

Geri
Üst Alt