Son Konular

Reçelli Kurabiye

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Reçelli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
1 adet yumurta
125gr soğuk tereyağı
125gr pudra şekeri
260gr un
1 vanilya
İçi ve üzeri için;
Çilek reçeli
Pudra şekeri

Reçelli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hamur için; tüm gereçleri karıştırıp hoş yoğurun. Streç folyoya sarıp dolapta 1 saat dinlendirin. Dolaptan alıp, hamurun yumuşaması için biraz yoğurun.
Unlanmış tezgahta hamuru açıp, yuvarlak kurabiye kalıbıyla form basın. Yuvarlakların yarısının ortasını bir kapak yardımıyla tekrar bastırıp içini çıkartın.
Kurabiyeleri evvelce ısıtılmış 180 derece fırında 10dk kızartmadan pişirin. Büsbütün soğuyan kurabiyelerin deliksiz olanların ortasına 1 çay kaşığı reçel koyun.
Delikli halkaların üzerine evvel pudra şekeri serpin. Sonra reçelli kurabiyelerin üzerine koyup hafif bastırın. Hepsine tıpkı süreci yapın. Kurabiyeler genelde 1 gün dinlendikten sonra çok daha lezzetli oluyor. Afiyet olsun.
Reçelli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Erişte Salatası

S

Brownie Kurabiye

  1. Konular

    1. 1.261.158
  2. Mesajlar

    1. 1.658.722
  3. Kullanıcılar

    1. 31.217
  4. Son üye

Geri
Üst Alt