Son Konular

Renault Taliant reklaminda oynayan adam kim?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Renault Taliant reklamında oynayan adam kim?

Publicis One Türkiye ajanslarından Publicis İstanbul'un Renault Türkiye için uyarladığı yeni reklam filmi bugün yayına girdi. Renault, yenilediği tüm ürün gamını tek bir reklamda kullanıcının beğenisine sunuyor.

Renault reklam müziği kim söylüyor?

Renault reklam müziği kim söylüyor?
Renault Kadjar reklamında çalan şarkı da en az bu güzel crossover kadar ilgi çekici. First Aid Kid'in My Silver Lining adlı şarkısı reklama oldukça uygun olmuş. Renault KADJAR reklamında çalan şarkının sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Come with me now hangi reklam?

megane reklamı izlerken,dikkatimi çekiyordu da,internette aramaya üşeniyordum,en sonunda üşengeçliğimi yenip şarkının aslını dinledim. tekno kısımlarına bayıldım.iyi şarkı,harbi gaza getirici şarkı.

Yeni Renault Taliant reklamını kim seslendiriyor?

Yeni Renault Taliant reklamını kim seslendiriyor?
Giriş versiyonu olan 5 ileri manuel şanzımanla donatılmış 65 beygir gücündeki SCe motor ise yalnızca Joy ekipman seviyesinde sunuluyor. Video Player is loading. This is a modal window. Bu haberin seslendirmesi Voiser tarafından yapılmıştır.

Yeni Renault Taliant nerede üretiliyor?

Renault Taliant
Üretim | 2021-günümüz
Montaj | Mioveni, Romanya (Dacia)
Selefi | Dacia Logan/Symbol
Gövde ve Şasi

Renault Taliant ne demek?

Renault Taliant ne demek?
renault symbol'ün yerini alan yeni küçük sınıf sedan. yaz başında türkiye'de, clio motor ve şanzımanları ile satışa sunulacak. bütün renault ların birbirine benzemeye başladığının göstergesi.

Renault Taliant kaç euro?

Galeri: 2021 Renault Taliant
Model | Fiyat | Kampanya
Joy 1.0 Turbo 90 bg | 193.900 ₺ | 13.000 ₺
Joy 1.0 Turbo X-Tronic 90 bg | 212.900 ₺ | 15.000 ₺
Joy 1.0 Turbo ECO 100 bg | 204.900 ₺ | 14.000 ₺
Touch 1.0 Turbo 90 bg | 207.900 ₺ | 14.000 ₺

Renault Taliant ne zaman çıktı?

Renault Taliant ne zaman çıktı?
Renault grubunun B-Sedan segment aracı olan Taliant 25 Mayıs tarihinden itibaren bayilerde satışa sunulacak.

Renault Taliant ne kadar olur?

Yeni Renault Taliant, lansmana özel olarak 1.0 SCe 65 bg 5 ileri manuel Joy paketiyle 167.900 ₺'den alıcı bekleyecek. 12 ile 16 bin ₺ arasında indirim sunan Renault, en pahalı Taliant olarak ise 1.0 Turbo 90 bg X-Tronic Touch paketini belirlemiş – 210.900 ₺.

Renault Taliant km ne kadar yakar?

Renault Taliant km ne kadar yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 50 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.1 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.8 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.6 lt.

Renault Taliant kaç hp?

Bu da ayda ₺133 eder. Yeni Renault Taliant'ın 1.0 sce 65bg motor seçeneğinin yanında 1.0 tce 90bg motor versiyonu, hem düz, hem de x-tronic şanzıman ile seçiminize sunuluyor.

Renault Taliant fiyatı ne kadar olur?

Renault Taliant fiyatı ne kadar olur?
2021 fiyat listesine göz attığımızda aracın baz donanım seviyesindeki fiyatının 286.600 TL olduğunu görmüş oluyoruz. Ancak yıl atladığında bundan çok daha ciddi bir fiyat gözümüze çarpıyor. 2022 Renault Taliant için istenen bedel hali hazırda en az 312.900 TL olarak görünüyor.

Taliant hangi ülkede üretiliyor?

Renault Taliant nerede Uretiliyor?

Renault Taliant nerede Uretiliyor?
Renault Taliant Nerede Üretiliyor Otomotiv Renault'un Romanya'da ki tesislerinde üretilse de ilk kez ülkemizde satışa çıkacaktır.

Renault Taliant reklamında oynayan kişi hakkında bilgi veremiyorum, çünkü verdiğiniz bilgiler arasında bu konuya dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Renault Taliant reklamının seslendirmesini Voiser adlı bir kişinin yaptığı belirtilmiş.

Renault Kadjar reklamında çalan şarkının First Aid Kit'in "My Silver Lining" adlı şarkısı olduğu ve reklama uygun olduğu belirtilmiş. Ayrıca, "Come with me now" adlı şarkının hangi reklamda kullanıldığına dair bir bilgi verilmemiş.

Yeni Renault Taliant'ın Mioveni, Romanya'da (Dacia) yer alan tesislerde üretildiği ve Türkiye'de satışa sunulduğu bilgisi verilmiş.

Renault Taliant, romanya'da Dacia'nın tesislerinde üretilmesine rağmen Türkiye'de satışa sunulduğu ifade edilmiştir.

Taliant hangi ülkede üretiliyor sorusuna ise detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Renault Taliant'ın kilometre başına yakıt tüketimi ise şu şekildedir:
- Şehir içi tüketim: 6.1 lt/100 km
- Şehir dışı tüketim: 4.8 lt/100 km
- Karma tüketim: 5.6 lt/100 km

Renault Taliant'ın motor seçenekleri arasında 1.0 SCE 65 bg ve 1.0 TCE 90 bg seçenekleri bulunmaktadır.

Renault Taliant'ın fiyatı modeline göre değişmektedir. 2021 model için baz donanım seviyesindeki fiyatın 286.600 TL olduğu belirtilmiş. Ancak, 2022 model için en az 312.900 TL olarak göründüğü ifade edilmiş.

Renault Taliant reklamıyla ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için Renault'un resmi web sitesini ya da iletişim kanallarını ziyaret edebilirsiniz.

Fatih Citlak ramazanda hangi kanalda?

Ahsap yatak kokusu nasil giderilir?

1. Konular

1. 1.282.787
  2. Mesajlar

1. 1.683.579
  3. Kullanıcılar

1. 32.197
  4. Son üye

Geri
Üst Alt