T
theking
Guest
Ritim İstanbul AVM, birçok farklı mağaza seçeneği sunan bir alışveriş merkezidir. AVM içerisindeki mağazalar zengin ürün çeşitliliği ile müşterilerine hizmet vermektedir. Alışveriş merkezindeki mağazalar arasında giyim, elektronik, ev eşyaları, kozmetik ve gıda gibi birçok kategori bulunmaktadır. Her zevke ve ihtiyaca uygun mağazalar Ritim İstanbul AVM'de yer almaktadır. Ünlü markaların yanı sıra yerel ve yeni markalar da bu alışveriş merkezinde yerini almaktadır. Ritim İstanbul AVM, müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunan mağazalar ile doludur. Herkesin beğenisine hitap eden mağazalar ile alışveriş keyfini yaşayabilirsiniz.
İçindekiler
Ritim İstanbul Avm'de yer alan mağazalar arasında Adidas, Nike, Zara, H&M, LC Waikiki, Media Markt, Watsons, Yves Rocher, Decathlon, Boyner, Defacto, Gratis, Toyzz Shop, English Home, Deichmann, LCW Kids, Colin's, Koton ve Mavi gibi birçok ünlü marka bulunmaktadır.
Ayrıca Ritim İstanbul Avm'de yeme içme alanları da bulunmaktadır. Restoranlar, kafeler ve fast food zincirleri gibi birçok seçenek mevcuttur. Ziyaretçiler, alışveriş molası verirken çeşitli lezzetleri deneyimleyebilirler.
Ritim İstanbul Avm, İstanbul'un farklı bölgelerinden kolayca ulaşılabilen bir konumdadır. Avm, geniş otopark alanıyla da ziyaretçilerine rahat bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Ayrıca, Avm içerisinde ATM'ler, bebek bakım odaları, tuvaletler ve engelli erişimine uygun alanlar gibi hizmetler de bulunmaktadır.
Ritim İstanbul Avm, alışveriş meraklılarına keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunan bir destinasyondur. Geniş mağaza seçenekleri ve çeşitli hizmetleriyle ziyaretçilerini memnun etmektedir.
Ritim İstanbul Avm Hangi Mağazalar?
Zara, Mango, H&M gibi popüler markalar mevcut.
Elektronik eşyalar için Teknosa ve Media Markt bulunuyor.
Spor giyim için Decathlon ve Nike mağazaları mevcut.
Kozmetik ürünleri için Watsons ve Gratis ziyaret edilebilir.
Restoranlar arasında Burger King, McDonald's ve Starbucks yer alıyor.
İçindekiler
Ritim İstanbul Avm, ziyaretçilere geniş bir mağaza ve marka yelpazesi sunan bir alışveriş merkezidir. Avm içerisinde birçok farklı kategoriye ait mağazalar bulunmaktadır. Giyim, ayakkabı, elektronik, ev eşyaları, kozmetik, spor malzemeleri gibi birçok farklı ürün çeşidi bulunmaktadır.Ritim İstanbul Avm'de yer alan mağazalar arasında Adidas, Nike, Zara, H&M, LC Waikiki, Media Markt, Watsons, Yves Rocher, Decathlon, Boyner, Defacto, Gratis, Toyzz Shop, English Home, Deichmann, LCW Kids, Colin's, Koton ve Mavi gibi birçok ünlü marka bulunmaktadır.
Ayrıca Ritim İstanbul Avm'de yeme içme alanları da bulunmaktadır. Restoranlar, kafeler ve fast food zincirleri gibi birçok seçenek mevcuttur. Ziyaretçiler, alışveriş molası verirken çeşitli lezzetleri deneyimleyebilirler.
Ritim İstanbul Avm, İstanbul'un farklı bölgelerinden kolayca ulaşılabilen bir konumdadır. Avm, geniş otopark alanıyla da ziyaretçilerine rahat bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Ayrıca, Avm içerisinde ATM'ler, bebek bakım odaları, tuvaletler ve engelli erişimine uygun alanlar gibi hizmetler de bulunmaktadır.
Ritim İstanbul Avm, alışveriş meraklılarına keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunan bir destinasyondur. Geniş mağaza seçenekleri ve çeşitli hizmetleriyle ziyaretçilerini memnun etmektedir.
Ritim İstanbul Avm Hangi Mağazalar? |
1. Zara, Mango, H&M gibi popüler markalar mevcut. |
2. Elektronik eşyalar için Teknosa ve Media Markt bulunuyor. |
3. Spor giyim için Decathlon ve Nike mağazaları mevcut. |
4. Kozmetik ürünleri için Watsons ve Gratis ziyaret edilebilir. |
5. Restoranlar arasında Burger King, McDonald's ve Starbucks yer alıyor. |
Zara, Mango, H&M gibi popüler markalar mevcut.
Elektronik eşyalar için Teknosa ve Media Markt bulunuyor.
Spor giyim için Decathlon ve Nike mağazaları mevcut.
Kozmetik ürünleri için Watsons ve Gratis ziyaret edilebilir.
Restoranlar arasında Burger King, McDonald's ve Starbucks yer alıyor.