Son Konular

Rıza Akdemir Kimdir - Rıza Akdemir Biyografisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Rıza Akdemir Kimdir - Rıza Akdemir Resimleri - Rıza Akdemir Biyografisi - Rıza Akdemir Hakkında

Rıza Akdemir, (d. 1930, Rize, Türkiye), Türk bürokrat.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin İdari Şubesinden mezun oldu. Akdemir, Reşadiye, Artova, Sarız, Olur, Niksar kaymakamlıkları, Siirt Valiliği, İçişleri Bakanlığı'nda Özlük İşleri Genel Müdürlüğü, Müsteşar Yardımcılığı, Balıkesir Valiliği yapmıştır.

1 Ağustos 1995 tarihinde yaş haddinden emekli olmuştur.

Başta Kültür Bakanlığının ve Diyanet İşleri Başkanlığı olmak üzere çeşitli yayınevlerinde basılmış yirmi beş adet kitabı vardır. İLESAM Başkanlığını yürütmektedir

S

Ali Cahit Betil Kimdir - Ali Cahit Betil Biyografisi

S

Ali Çınar Kimdir - Ali Çınar Biyografisi

Benzer Konular

• Soru Soru
Seyit Rıza Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Seyit Rıza, 1863 yılında Dersim, Osmanlı İmparatorluğu'nda doğmuştur. Alevi Zaza kökenli olan Seyit Rıza, genç yaşlardan itibaren bölgesindeki sosyal ve dini meselelerle ilgilenmeye başlamıştır. Eğitimi, dönemin birçok Alevi Kürt ileri geleni gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru Soru
Ali Rıza Efendi Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Ali Rıza Efendi, 1839 yılında Osmanlı İmparatorluğu'nun Selanik kentinde doğmuştur. Ailesi, Rumeli'nin köklü Türk ailelerinden biridir. Eğitimine Selanik'te başlamış olan Ali Rıza Efendi, dönemin tipik eğitim müfredatı çerçevesinde medrese eğitimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru Soru
Rıza Tevfik Bölükbaşı Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Rıza Tevfik Bölükbaşı, 1869 yılında Edirne'de doğdu. Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde yetişen Rıza Tevfik, eğitimine İstanbul’da başladı. İlköğreniminin ardından, dönemin saygın eğitim kurumlarından biri olan Galatasaray Lisesi'ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru Soru
Rıza Çalımbay Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Rıza Çalımbay, 2 Şubat 1963 tarihinde Sivas, Türkiye'de doğmuştur. Futbol kariyerine olan ilgisi çocukluk yıllarında başlamış ve genç yaşta yeteneğiyle dikkat çekmiştir. Eğitim hayatını Sivas'ta tamamlamış olan Çalımbay, futbola olan tutkusunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
Beşiktaşlı Rıza Çalımbay Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Rıza Çalımbay, 2 Şubat 1963 tarihinde Sivas, Türkiye'de doğmuştur. Futbola olan ilgisi genç yaşlarda başlayan Çalımbay, yerel kulüplerde top koşturarak yeteneklerini geliştirmiştir. Eğitim hayatını Sivas'ta sürdürdükten sonra futboldaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri