Son Konular

Rıza Ezer

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.607
Meslek
Webmaster
Doğum Tarihi
22 Nisan 1951

Ülke
Türkiye

Burç
Boğa

22 Nisan 1951 Ankara doğumluyum.
Baba mesleği olan foto muhabirliğine küçük yaşlarda babamın yanında çırak olarak başladım. Sigortalı yaşım 1970 dolduğu için Aralık 1970 ULUS gazetesinde başlayıp devam etti.
Ulus gazetesinin kapanmasıyla ayrıldım. Babamda ayrıldı. O Hürriyet'e ben Yenigün Gazetesine gittik. Yenigün gazetesinde bir müddet çalıştıktan sonra, Turizm bakanlığına işe girdim.
1974 senesinde rahmetli Ülkü Arman beni Hürriyet'te işe aldı . 1982 ye kadar çalıştıktan sonra ayrıldım. Bir müddet serbest çalıştıktan sonra, Türk Haberler Ajansına girdim.
1983 senesinde Cumhuriyet gazetesine başladım. Burada uzun bir süre çalıştıktan sonra Radikalden gelen teklifi kabul edip oraya geçtim.
Oradan ayrıldıktan sonra, uzun süredir serbest olarak çalıştığım Reuter Ajansına devam ettim.
2000 de Sabah gazetesinin İstanbul fotoğraf editörlüğüne getirildim. 6 ay çalıştıktan sonra ayrıldım. Son olarak Hürriyet Ankara Bürosu Fotoğraf Editörlüğü yaptım. Şu anda serbest çalışmaktayım.
Fiilen 35 seneye yakın çalıştığım meslek hayatımda, çeşitli basın örgütlerinden ödüller aldım. Çeşitli kitap kapaklarında fotoğraflarım yayınlandı.
Gerek babamın gerekse benim çeşitli belgesellerde fotoğraflarıma yer verildi.
Üç oğlum var.

Rafet El Roman

Roger Kingdom

Benzer Konular

• Soru Soru
gazeteci, yazar 1951 yılında İstanbul’da doğdu. Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. 1978-79 yıllarında Aydınlık Gazetesi’nin Brüksel Temsilcisi’ydi. 1979-83 yılları arasında aynı görevi Akajans için sürdürdü. Bürüksel temsilciliği görevini, 1983-91 yılları arasında Cumhuriyet ve Güneş gazeteleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  • Soru Soru
şair, yazar, milletvekili 16 Ağustos 1925 tarihinde Şeki’de doğdu. 9 yaşında ailesiyle beraber Bakü’ye taşındı. İlk ve orta öğrenimini bu şehirde tamamladı. 1942 yılında girdiği Bakü Devlet Üniversitesi Filoloji Bölümü’nden 1947 yılında mezun oldu ve aynı bölümde öğretim üyesi olarak ders...
Cevaplar
1
Görüntüleme
24
S
  • Soru Soru
Reşat Nuri GüntekinYeşil Gece1928 Cumhuriyet dönemi Türk romanının en önemli isimlerden birisi de, hiç kuşkusuz Reşat Nuri Güntekin'dir. 1889 İstanbul doğumlu olan yazar, yüksek öğrenimini Darülfunun Edebiyat fakültesinde yaptıktan sonra 1931 yılına dek öğretmenlik, 1931-39 yılları arasında ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
SoruCevap
S
  • Soru Soru
gazeteci, yazar, senaryo yazarı Mehmet Avni Gürel 1948 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini tamamladıktan sonra Ankara’da Ulus gazetesinde gazetecilik mesleğine başladı. Aynı zamanda İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Ekonomi-Maliye Bölümü’nde yüksek öğrenimini tamamladı. Bu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
31
  • Soru Soru
Reşat Nuri GüntekinYeşil Gece1928 Cumhuriyet dönemi Türk romanının en önemli isimlerden birisi de, hiç kuşkusuz Reşat Nuri Güntekin'dir. 1889 İstanbul doğumlu olan yazar, yüksek öğrenimini Darülfunun Edebiyat fakültesinde yaptıktan sonra 1931 yılına dek öğretmenlik, 1931-39 yılları arasında ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
  1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.177
  3. Kullanıcılar

1. 31.884
  4. Son üye

Geri