Son Konular

Ronaldo, Trump'a forma gönderdi! Üzerinde tek cümlelik not var

haberci

New member
ronaldo-trump-a-forma-gonderdi-uzerinde-tek-18755580_8104_amp.jpg

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trumpa imzalı formasını gönderdi.

"BARIŞ İÇİN DUA EDİYORUM"Ronaldonun formanın arkasına bir de kısa bir not yazdığı görüldü. İmzasının altında bulunan notta ise, "To President Donald J Trump. Praying for peace (Başkan Donald J Trumpa. Barış için dua ediyorum)" ifadeleri yer aldı.

ABD Başkanının özel yardımcısı ve iletişim danışmanı Margot Martin, Trumpın formayı teslim aldığı anı gösteren bir video paylaştı. Görüntülerde Avrupa Konseyi Başkanı, Trumpa formanın üzerinde "özel bir mesaj" olduğunu belirtiyor ve mesajı okuyor. Bunun üzerine Trump gülümseyerek: "Beğendim… Barış için oynuyoruz." diyor ve ardından formayı kaldırarak: "Bu harika." diyor.

Formanın gönderilme sebebine ilişkin açıklama yapan Cristiano Ronaldo, barışın önemine vurgu yaparak, tüm dünyada barışın ve sevginin hakim olmasını dilediğini belirtti. Ayrıca, Donald Trump'ın dünya barışına katkı sağlayacak adımlar atmasını umut ettiğini ifade etti.

Öte yandan, Ronaldo'nun bu jesti sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Birçok kişi, futbolun sadece bir spor olmadığını, aynı zamanda dünya barışına da katkı sağlayabileceğini vurguladı. Ronaldo'nun bu hareketinin barış ve sevgi mesajı vermesi açısından son derece önemli olduğunu belirttiler.

Sonuç olarak, Cristiano Ronaldo'nun Donald Trump'a gönderdiği imzalı forma ve barış mesajı, sporun sadece mücadele ve rekabet olmadığını, aynı zamanda dünya barışına da katkı sağlayabileceğini göstermesi bakımından büyük anlam taşımaktadır.

Geri
Üst Alt