- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 3.080
- Meslek
- Webmaster
RS değeri nedir?
RS değeri son 14 günde pozitif kapanış farkları toplamının aritmetik ortalaması (P) ile son 14 günün negatif kapanış farkları toplamının aritmetik ortalamasının (N) birbirine oranıdır. Bu formül özet olarak artan günler ile azalan günleri yüzdesel olarak karşılaştırmaktadır.
Binance RS ne demek?
Stokastik RSI ya da kısaca StokRSI, bir varlığın fazla alım ya da satımda olup olmadığını göstermenin yanı sıra mevcut piyasa trendlerinin belirlenmesini sağlayan bir teknik analiz göstergesidir.
RS ne demek Bitcoin?
RSI fiyat hareketlerine bağlı olarak aşırı alım ve satım durumlarının takibini sağlayan momentum osilatörüdür. Varsayılan periyod değeri 14 tür. Yaygın olarak 7 ve 9 değerleri de kullanılmaktadır.
RSI 70 üstü ne demek?
Grafikte kullanılan bu göstergede sistem otomatik olarak seçilen periyot üzerinden hesaplamayı yapar ve çıkan sonuç RSI değerini gösterir. Hangi aralıklar takip edilir? 0 ile 100 arasında yer alan değerde 70 seviyesi üzeri aşırı alım bölgesi 30 seviyesi altı ise aşırı satım bölgesi olarak görülür.
RSI aşırı alış ne demek?
RSI göstergesinde 70 veya üzerinde değer alan bir varlığın aşırı satın alındığı/değerlendiği ve trend eğiliminin tersine dönebileceği veya geri çekilme görülebileceği anlaşılır. 30 veya daha düşük bir RSI okuması ise aşırı satış veya değersizleşme olduğunu gösterir.
Binance Loans nedir?
Binance Loans, piyasa koşulları ve dahili risk yönetimine bağlı olarak, desteklenen kripto varlıklar, masraf oranları, teminat varlıkları ve maksimum borç verme limitleri için geniş bir seçenek yelpazesi sunar.
Crypto Loans nedir?
Crypto.com Lending kripto varlıklarınızı (sanal varlıklar olarak bilinir) satmadan borç almanıza imkan tanır. Bunları teminat olarak yatırabilirsiniz ve finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için kripto kredileri alabilirsiniz.
Binance Sözleşme adresi nedir?
Sözleşme Adresi sözleşmenin Ethereum'da dağıtıldığı adresi ifade ederken, Token Kimliği ise bu özel NFT'yi ifade eder. Örnek olarak ERC-721 tokenini kullanacağız. Lütfen NFT'niz için uyumlu ağı (ETH/BSC) seçin. Aksi takdirde, NFT'niz veya varlığınız kaybolabilir ve geri alınamayabilir.