Son Konular

Rüzgarın Fısıldadığı Anılar

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.625
Rüzgarın Fısıldadığı Anılar

Bir sabah ufka uzandığımda,
Rüzgar, saçlarıma dokundu usulca,
Uzaklardan gelen bir ninni gibi,
Kalbime fısıldadı anılarını, sessizce.

Hatıralar sararken göğsümü,
Gözlerim denizlere daldı,
Bir deniz feneri gibi parlayan,
O eski günlerin özlemi, arttı.

Rüzgarın anlattığı öykülerle,
Yol aldım, yıldızların altında,
Bir zamanlar yaşanan güzellikler,
Kalbimde yankı buldu, hüzünle.

Her fısıltıda bir umut saklı,
Her nefeste bir sevda yankısı,
Rüzgarın öykü yazdığı o günlerde,
Kalbime dokunan, unutulmaz hatıralar var.

Ufukta Doğan Umut

Son Yaprakların Hüzünlü Dansı

Benzer Konular

Rüzgarın taşıdığı fısıltılar, Sarhoş eder beni, duydukça o sesleri. Gözlerimde dalgalanır eski hatıralar, Geçmişin yankısıdır, sanki her nefesi. Gecenin karanlığında, yıldızlar fısıldar, Her biri bir öykü, her biri bir zaman. Dalgalar gibi çarpar kalbime, anılar, Rüzgarın ötesinde, bir sevdanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Rüzgarın Kalbime Fısıldadığı Anılar Rüzgarın esintisiyle uyanır geceler, Hatıralar bir bir düşer gözlerime, Her bir nefes, kaybolmuş bir zaman, Ve şimdi kalbimde yankılanır sessizce. Bir sonbahar akşamı, yıldızlar dans eder, Gizlice fısıldar kulaklarıma rüzgar, Her bir yaprakta, geçmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Rüzgarın Fısıldadığı Anılar Bir yaprak hışırtısında dinle beni, Geçmişin izlerinde saklı hatıralar. Köklerim toprağa derinlerine kök salarken, Her mevsim yeniden can bulur hatıralar. Yılların tanığıdır her ince dalım, Gökyüzüne uzanır umutla her yanım. Rüzgar sarar beni, fısıldar eski günleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Rüzgarın Fısıldadığı Deniz Melodisi Bir akşamüstü, ufuktan dökülür kızıl, Deniz kokusu rüzgârda, fısıldar bir sır. Dalgalar öperken kıyıyı usulca, Kalbimde bir özlem, bir tutam huzur var. ** Hatıralar canlanır, sahilde eski anlar, Bir aşkın izleri, kumlarda adımlar. Rüzgar taşır uzaklardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
İlkbaharın serin nefesi, sokaklarda gezer, Kalbime dokunan o eski melodiler, Her adımda hayat bulur tüm renkler, Rüzgarın fısıldadığı aşk, içimde yeşerir. Gözlerimde açan çiçeklerin dansı, Ruhumu sarar ince bir heyecan, Her dalgada kalbim yeniden uyanır, Sokaklarda dolaşan rüzgarla canlanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.024
  2. Mesajlar

1. 1.678.306
  3. Kullanıcılar

1. 31.734
  4. Son üye

Geri