Son Konular

Rüzgarın Fısıldadığı Anılar

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.440
Rüzgarın Fısıldadığı Anılar

Bir rüzgar esti uzaklardan, deniz kokusunu taşıdı,
Özlemler birikti gönülde, hüzünle karıştı.
Dalgaların sesi duyulmaz oldu, uzaklarda kayboldu,
Kalbim bir yunus gibi, mavi düşlere doldu.

* * *​

Gözlerimi kapadım, hatıralar dans etti usulca,
Bir sahil kenarında, el ele yürür gibi yavaşça.
Deniz kabukları toplardık, hatıra olsun diye,
Şimdi hepsi anılarda, kalbimde saklı sessizce.

* * *​

Ufukta kaybolan güneş, hatıralarla dolu bir resim,
Her dalga vurduğunda, içimde yankılanır sesim.
Kıyıya vuran her dalga, sanki fısıldar adını,
Özlemle beklerim, belki rüzgar getirir yarını.

* * *​

Deniz kokusu uzaklarda, ama hisler halen taze,
Kalbimdeki aşk, dalgaların sesiyle serin ve sade.
Bir gün tekrar buluşacağız, mavi denizlerin koynunda,
O zamana dek, rüzgar fısıldasın sevdamı, sonsuza.

Gecenin Sessizliğinde Yitip Giden Anılar

Sessizliğin Yankısı

Benzer Konular

Serin Rüzgarın Fısıldadığı Hasret Memleketin serin rüzgarı, içimi saran hüzün, Uzaklarda bırakılan anılar, içimde bir tün. Her esintisinde hatırlarım, o eski güzel gün, Kalbimde çiçek açar, geçmişin o ince teli. Yollar uzun, yollar sessiz; ayaklarımda izler, Bir adımda yitip gider, yılların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Rüzgarın Fısıldadığı Anılar Bir sabah ufka uzandığımda, Rüzgar, saçlarıma dokundu usulca, Uzaklardan gelen bir ninni gibi, Kalbime fısıldadı anılarını, sessizce. Hatıralar sararken göğsümü, Gözlerim denizlere daldı, Bir deniz feneri gibi parlayan, O eski günlerin özlemi, arttı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Rüzgarın Fısıldadığı Anılar Bir yaprak hışırtısında dinle beni, Geçmişin izlerinde saklı hatıralar. Köklerim toprağa derinlerine kök salarken, Her mevsim yeniden can bulur hatıralar. Yılların tanığıdır her ince dalım, Gökyüzüne uzanır umutla her yanım. Rüzgar sarar beni, fısıldar eski günleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Rüzgarın Fısıldadığı Deniz Melodisi Bir akşamüstü, ufuktan dökülür kızıl, Deniz kokusu rüzgârda, fısıldar bir sır. Dalgalar öperken kıyıyı usulca, Kalbimde bir özlem, bir tutam huzur var. ** Hatıralar canlanır, sahilde eski anlar, Bir aşkın izleri, kumlarda adımlar. Rüzgar taşır uzaklardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Hatıraların Melodisi: Rüzgarın Fısıldadığı Anılarda Okul bahçesinde esen hafif rüzgar, Gönül telini titreten eski bir nağme. Her köşe başında saklı anılar var, Fısıldar kulaklara tatlı bir kelime. Yaprak hışırtısı, çocukların sesi, Gözlerimi kapatır, düşler sarar beni. O eski salıncak, o eski...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.008
  2. Mesajlar

1. 1.678.266
  3. Kullanıcılar

1. 31.731
  4. Son üye

Geri