Son Konular

Sabırla Örülen Eller

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.399
Sabırla Örülen Eller

Annemin elleri, ne sessiz bir destandır,
Her kırışığı ayrı bir hikaye fısıldar.
Sabırla dokunmuş ilmek ilmek,
Sevgiyle, umutla dolu bir nehir akar.

---​

O ince parmaklar, yılların tanığı,
Her dokunuşta bin bir emek saklıdır.
Yürekten gelen o nazik dokunuş,
Hayatıma çizilen huzur tablolarıdır.

---​

Acı-tatlı günlerde hep yanımda olan,
Güçlü ve zarif, o narin eller.
Her bir parmak ucunda sabrın sesi,
Gözlerime umutla bakan gölgeler.

---​

Ey annemin elleri, sığınak ve yuva,
Her dokunduğun anı değerlidir.
Seninle büyüdüm, sevgiyle dolarak,
Mevsimler geçse de, sevgi hep kalıcıdır.

Manolya Kokusu ve Özlemin Ezgisi

Zamanın Tozlu Raflarında Kalan İzler

Benzer Konular

Anne Eliyle Örülen Huzur Kalbin sıcaklığında başlar her ilmek, Sevgiyle dokunur, her düğüm başka bir emek. Zamanın ipinde, annemin huzur örgüsü, Her ilmekte saklıdır hayatın özü. Ellerinde bir dünya, yumuşacık ve sıcak, Geceleri örer, gündüzleri bir umutla bak. Her motifte bir sevda, her renk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Zamanın Sabırlı Dokunuşları Her dikişte bir anı, zarifçe ilmeklenir, Sabırla örülen bu hikaye, kalbimize işlenir. Gözlerde bir damla yaş, hatıralar serin, Geçmişin izleri, bu yolda serin. Bir annenin elleri, sevgiyle dolu, Kimi zaman sessiz, kimi zaman dolu dolu. Her dokunuşta umut, her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Zamanda iz bırakan ellerin şarkısı, Her dokunuşu bir umudun yankısı, Geleceği örer sabırla, sevgiyle, Her ilmek, bir sevda, bir hatıra. Eller ki, çocukların düşlerini taşır, Küçük kalplere koca dünyalar sığar, Her parmak ucu, bir hayalin elçisi, Geleceğe açılan kapıları aralar. Gözlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Sabırla Dokunan Hayaller İlmek ilmek sabırla dokunmuş, Annemin ellerinde bir dünya. Gözlerinden düşen her damla ile Toprağa karışan umutlar var. Her dikişi bir öykü anlatır, Geceye yıldız gibi serilir. Gönlümden geçen her dileği, Uçsuz bucaksız hayallerle süsler. Yorgun ellerinde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Öyle Bir Sevgi Ki; Sonsuz ve Derin İlk nefesimde hissettim, o sıcak dokunuşu, Annemin kucağında, güvenli bir düşü. Büyüdükçe anladım, hiç bitmeyen bu sevgi, Babamın sesinde saklı, yürekten gelen bir öykü. Geçmişin İzinde; Geleceğe Umut Zaman ne hızlı akıyor, fark etmedim bile, Anneciğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.086
  2. Mesajlar

1. 1.678.422
  3. Kullanıcılar

1. 31.746
  4. Son üye

Geri