Son Konular

Sadık Badak Kimdir - Sadık Badak Biyografisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Sadık Badak biyografisi
Sadık Badak hakkında bilgi
Sadık Badak hayatı
Sadık Badak, 10 Şubat 1955'te Burdur'da doğdu. Babasının adı Mehmet Tahir, annesinin adı Zehra'dır.

Mali Müşavir, Yönetici ve İş Adamı; Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi. 1980-1995 Yılları arasında mali müşavirlik yaptı. Kurucusu olduğu Öncü İnşaat AŞ, Antalya Fuarcılık İşletmesi ve Yatırım AŞ ve Antalya Güçbirliği Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlıklarında ve Murahhas Üyeliğinde bulundu.

Antalya Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği, Aydınlar Ocağı, Antalya Diyalog Grubu ve Antalya Sigorta Acenteleri Derneğinin kurucu üyesi oldu.

Antalya Eğitim Vakfı'nın Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliğini yaptı. Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği ile Antalya Genç Yöneticilerin Kurucu Başkanlığı;

Antalya Kent Konseyi Ekonomi Grubu'nun Başkanlığı; ANSİAD Yüksek Danışma Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. TOBB Türkiye Fuarcılık Organizasyon Denetim ve Yönetim Danışmanlığı ile Sektör Meclis Başkanlığını yaptı. İyi düzeyde İngilizce bilen Badak, evli ve 2 çocuk babasıdır.

S

Ali Kuşçu Bilimsel Çalışma Yaptığı Alanlar

S

Gökcen Özdoğan Enç Kimdir - Gökcen Özdoğan Enç Biyografisi

Benzer Konular

• Soru Soru
Doğum Tarihi 10 Şubat 1955 Şehir Burdur Burç Kova Sadık Badak, 10 Şubat 1955’te Burdur’da doğdu. Babasının adı Mehmet Tahir, annesinin adı Zehra’dır. Mali Müşavir, Yönetici ve İş Adamı; Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ni bitirdi. 1980-1995 Yılları arasında mali müşavirlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
S
  • Soru Soru
Sadık Badak biyografisi Sadık Badak hakkında bilgi Sadık Badak hayatıSadık Badak, 10 Şubat 1955'te Burdur'da doğdu. Babasının adı Mehmet Tahir, annesinin adı Zehra'dır. Mali Müşavir, Yönetici ve İş Adamı; Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi. 1980-1995 Yılları arasında mali...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
SoruCevap
S
  • Soru Soru
Doğum Tarihi 20 Nisan 1943 Şehir Antalya Burç Koç Tayfur Süner, 20 Nisan 1943’te Antalya Akseki’de doğdu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Ayşe’dir. Mali Müşavir ve İş Adamı; İzmir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ni bitirdi. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi İktisat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
Gökcen Özdoğan Enç Biyografisi Adalet ve Kalkınma Partisi 26. Dönem Antalya Milletvekilidir. Gökcen Özdoğan Enç, 16 Mart 1976 tarihinde Bucak, Burdur’da doğmuştur. Babası Hüseyin Özdoğan, annesi Emine Özdoğan’dır. İlkokulu ve ortaokulu Antalya Serik ilçesinde okudu. Antalya Çağlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru Soru
Masum Türker Biyografisi Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanıdır. Masum Türker, 1951 yılında Mardin’de doğmuştur. istanbul Pertevniyal Lisesi’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde doktorasını 2003 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
  1. Konular

1. 1.281.789
  2. Mesajlar

1. 1.680.130
  3. Kullanıcılar

1. 31.881
  4. Son üye

Geri