haberci
Efsanevi Üye

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana Saimbeyli'de meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, "Adana Saimbeyli'de gerçekleşen 4,5 büyüklüğündeki deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ve ilgili kurumlarımız anında harekete geçerek saha taramalarına başladı. Şu an için herhangi bir olumsuz durum bildirilmemiştir. Deprem nedeniyle etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız ülkemizi ve milletimizi gelecek felaketlerden korumaya yöneliktir." şeklinde konuştu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana Saimbeyli'de meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depreme ilişkin gelişmeleri paylaştı. Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada, "Adana Saimbeyli'de meydana gelen 4,5 şiddetindeki deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ve diğer ilgili kurumlarımızın ekipleri anında bölgede saha taramalarına başladı. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum rapor edilmedi. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız ülkemizi ve halkımızı doğal afetlerin zararlarından koruması yönündedir." dedi.
Adana Saimbeyli'de meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "AFAD ve ilgili kurumlarımız hızla harekete geçerek depremin etkilerini sahada değerlendirmeye başladı. Şu ana kadar herhangi bir hasar bildirilmedi. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız ülkemizi gelecekteki afetlerden koruması içindir." şeklinde konuştu.