Son Konular

Sakarya, Türkiye'de Metrobüs Hattı İçin Hazırlanıyor!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.348
sakarya-turkiye-nin-ikinci-metrobus-sehri-olmak-18795080_1273_amp.jpg

Sakarya'da Metrobüs Heyecanı Dorukta!

Sakarya, metro otobüs hattıyla heyecan dolu günler yaşıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Valilik Kavşağı ile Gar Meydanı arasındaki 16,5 kilometrelik bölümde yapılacak tanıtım törenine tüm vatandaşları davet etti.

İstanbul'un ardından Türkiye'de metro otobüs sistemini hayata geçirecek ikinci şehir olan Sakarya, Büyükşehir Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla gerçekleştirdiği bu önemli yatırımı Başkan Alemdar'ın liderliğinde titizlikle takip ediyor. Şehir Hastanesi ve Adapazarı Gar Meydanı arasında ulaşımı sağlayacak 19,5 kilometrelik hat tamamlandığında, şehir trafiği büyük ölçüde rahatlayacak.

Hazırlıklar kapsamında son teknolojiye sahip körüklü araçlar devreye alındı ve istasyonların montajları tamamlandı. Her bir durağın akıllı teknolojiyle donatıldığı bu modern sistem, şehrin ulaşımını kolaylaştıracak.

Pazar günü saat 18.00'da Valilik Kavşağı'ndan ilk seferine başlayacak olan metro otobüs, Başkan Alemdar ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanacak. Alemdar, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkesi tebrik ederek, Sakaryalıları bu önemli günde yanlarında olmaya davet etti.

Tanıtım töreni Gar Meydanı'nda gerçekleştirilecek ve metro otobüsün ilk seferi büyük bir merasimle başlayacak. Test sürüşlerinin ardından sistemin kusursuz bir şekilde işlediğinden emin olunacak ve resmi seferlere başlanacak. Sakarya, metro otobüs hattıyla yeni bir ulaşım dönemine adım atacak ve modernize edilmiş sistemle şehir içi ulaşımın keyfini çıkaracak.

Prof. Dr. Emine Kolaç: Yapay Zeka Çevirileri Türkçe için Sorun!

Almanya Başbakanı Merz, İran ile Müzakereleri Destekliyor

1. Konular

1. 1.281.083
  2. Mesajlar

1. 1.678.414
  3. Kullanıcılar

1. 31.746
  4. Son üye

Geri
Üst Alt