Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Sakarya'da halı sahada dili boğazına kaçtı: Arkadaşlarının müdahalesiyle kurtuldu

Gürsel Tekin, Aziz İhsan Aktaş için suç duyurusunda bulundu

Çin'den ABD'ye karşı bazı tedbirler kaldırıldı

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Sakarya'da halı sahada dili boğazına kaçtı: Arkadaşlarının müdahalesiyle kurtuldu

Adapazarı ilçesinde halı sahada futbol oynarken fenalaşıp yere yığılan M.U., dilinin boğazına kaçması sonucu nefessiz kaldı. Arkadaşlarının ve sağlık ekiplerinin zamanında müdahalesiyle hayatta kalan M.U.'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

6911c8e097b7e819__w1200xh675.jpg

6911c8e535c91377__w1200xh675.jpg

6911c8f6645ba713__w1200xh675.jpg

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde arkadaşlarıyla futbol oynayan M.U., topa vurduğu sırada aniden fenalaşıp yere yığıldı.

M.U.'nun hareketsiz kaldığını gören arkadaşları yanına koşup, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

ARKADAŞLARININ MÜDAHALESİ HAYATINI KURTARDI

Dilinin boğazına kaçtığı tespit edilen M.U., arkadaşlarının müdahalesiyle tekrar nefes almaya başladı.

İLK MÜDAHALE SONRASI HASTANEDE TEDAVİYE ALINDI

Sahaya sevk edilen sağlık ekiplerinin de müdahalesi sonrası M.U., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tedaviye alınan M.U.'nun taburcu edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan yaşananlar ise halı sahanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde M.U.'nun topa vurduktan sonra yere yığıldığı, arkadaşlarının yardıma koştuğu görüldü.

Gürsel Tekin, Aziz İhsan Aktaş için suç duyurusunda bulundu

Çin'den ABD'ye karşı bazı tedbirler kaldırıldı

1. Konular

1. 1.284.031
  2. Mesajlar

1. 1.687.127
  3. Kullanıcılar

1. 32.590
  4. Son üye

Geri
Üst Alt