Sakarya'da kız kardeşini korumak isterken ölümden döndü

Credits
1.247.072
Sakarya'da kız kardeşini korumak isterken ölümden döndü

Kız kardeşini sözlü taciz ettiği ileri sürülen iki kişiyle tartışma yaşayan ve eşi ile kardeşinin gözü önünde darbedilip 5 yerinden bıçaklanan Yunus Emre Kocakan, yaşadığı dehşeti anlattı.

68cab3d990a9b988__w1200xh1600.jpg

68cab3dcb8a26224__w1200xh1475.jpg

Sakarya'nın Ferizli ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 25 yaşındaki Yunus Emre Kocakan, kız kardeşini sözlü taciz eden iki kişiyle tartışmaya başladı.

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.

Dakikalarca eşi ve kardeşinin gözü önünde darbedilen genç, ardından 5 yerinden bıçaklandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İKİ ŞÜPHELİ DE YAKALANDI

Yaralı genç, ambulansla ilk olarak Ferizli Devlet Hastanesi'ne ardından ise Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis ekiplerinin çalışması neticesinde M.U. ve A.T. isimli iki şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerden M.U. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.T. ise tutuksuz olarak yargılanıyor.

"5 YERİMDEN BIÇAKLANDIM"

Darbedilip 5 yerinden bıçaklanan Yunus Emre Kocakan,"O gece ben, eşim ve kız kardeşim düğünden dönüyorduk. Dükkanımızın önünde kız kardeşimin kıyafetlerini alması için durduk. Kardeşim dükkana girdiği esnada M.U. ve A.T. isimli şahıslar, arabayla durarak kız kardeşime laf atıp taciz etti.

Ben olaya müdahale etmek istedim ve M.U. araçtan inerek bana yumruk attı. Sözlü tartışma yapan M.U., şahsıma ve anneme küfretti. Ben de o sözlerden sonra üzerine yürüdüm ve beni bıçakladı. A.T.'de beni darbettiği esnada da tekrar bıçaklandım. Bir bacağımdan, 3 tane koltuk altım ve bir omzumdan olmak üzere toplam 5 yerden bıçaklandım.

Taksici beni hastaneye yetiştirmeye çalışırken şahıslar araçlarıyla önümüze geçerek engel olmaya çalıştı. Ferizli Devlet Hastanesi'nden sonra Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edildim.

Bıçak darbelerini ciğerlerime denk geldiği tespit edildi. Şu anda sol ciğerim soluk durumda, nefes alıp verirken zorlanıyorum. Ölümden döndüm, şu anda soruşturma devam ediyor, savcılık delil topluyor, inşallah adalet yerini bulacak."dedi.

Şanlıurfa'da eczane tadilatında tavan çöktü: 1 ölü

Trabzon'da hamsi bolluğu yaşanıyor

1. Konular

1. 1.282.106
  2. Mesajlar

1. 1.681.315
  3. Kullanıcılar

1. 31.968
  4. Son üye

Geri
Üst Alt