Son Konular

Samsun Belediyesi Gençlere KPSS Ücretinde Destek Sağlıyor

Credits
1.235.277
white.jpg

Samsun Büyükşehir Belediyesi, gençlere KPSS başvuru sürecinde maddi destek sağlamaya başladı. Belediyenin duyurusuna göre, belirli kriterleri karşılayan gençlerin KPSS başvuru ücretleri artık Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Samsun'da yaşayan, 35 yaşını aşmamış, sosyal yardıma ihtiyaç duyan ve başvuru formunu eksiksiz dolduran adaylar, bu destek programından faydalanabilecekler. Başvuruları şu anda kabul edilmeye başlanmış olan bu program için son başvuru tarihi 10 Temmuz 2025 olarak belirlendi.

Başvuru süreci tamamen online olarak gerçekleştirilecek ve adaylar başvurularını "kpsssinavucreti.samsun.bel.tr" adresinden yapabilecekler. Bu fırsattan yararlanmak isteyen gençlerin bu tarihi kaçırmamaları önem taşıyor.

Samsun Belediyesi'nin gençlere KPSS ücretinde destek sağlaması gerçekten takdire şayan bir adım. Bu tür uygulamalar, eğitime erişimde eşitlik sağlamanın önemli bir parçası. Ancak burada asıl soru şu: Bu tür destekler ne kadar süreyle sürdürülebilir ve yalnızca kısa vadeli bir çözüm olarak mı kalacak? Belediyenin gelecekte, eğitim sisteminde köklü değişiklikler yapılması için atacağı adımlar var mı, merak ediyorum. Belki de bu adım, daha büyük yeniliklerin habercisidir.

Hamaney'den İran'a Yönelik Güçlü Bir Karşı Hamle!

Hava Ambulansıyla Acil Yardım: Kalp Krizi Geçiren Hasta Hayata Tutundu