Son Konular

"Samsun'da İki Nesil Mezuniyet Coşkusu"

Credits
1.230.245
samsun-da-universiteyi-birlikte-okuyan-anne-k-18795357_amp.jpg

Samsun'da Aynı Üniversitede Anne ile Kızı Birlikte Mezun Oldular

Samsun'un sevilen üniversitesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde olağanüstü bir başarı hikayesi yaşandı. Ladik Meslek Yüksekokulu'ndan Ayakkabı, Giyim, Tekstil ve Kenevir Dokuma Bölümü'nden mezun olan 47 yaşındaki Kader Çağlar ile aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde İşletme Bölümü'nü başarıyla bitiren 24 yaşındaki kızı Yurdagül Sude İnan, birlikte mezun olmanın gururunu yaşadı.

Anne ve kızı, üniversitenin düzenlediği muhteşem mezuniyet töreninde bir araya gelerek sevinçlerini havaya uçurdu. Kader Çağlar, yıllardır hayalini kurduğu üniversite diplomasına kavuşmanın mutluluğunu kızıyla paylaşmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi.

Kader Çağlar, "Okumanın yaşının olmadığını biliyordum ve bu hayalimi gerçekleştirmek için kararlıydım. Kızımla birlikte çalışmak, birbirimize destek olmak inanılmaz bir duyguydu. Kendimi motive ettim, kendime güvendim ve en büyük hayalimi gerçekleştirdim. 45 yaşında üniversiteye başlayıp mezun olmak gerçekten muhteşem bir duygu" şeklinde konuştu.

Yurdagül Sude İnan ise annesiyle aynı anda mezun olmanın şaşırtıcı olduğunu belirterek, "Annemin azmi ve kararlılığı beni motive etti. Evde onunla birlikte ders çalışmak, adeta bir yarışa dönüştü ve bu beni daha da ileri taşıdı. Tek başıma ders çalışmak yerine annemle birlikte çalışmak, üniversite hayatım boyunca beni çok daha hırslı yaptı" dedi.

Kocaelispor, İngiliz Golcü ile Gücüne Güç Katıyor!

Putin: Ukrayna İle İstanbul'da Görüşmeye Hazırız!

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.632
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri
Üst Alt