Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Samsun'da kendisini başka adresten ihbar ettiren şahıs, polisleri atlatamadı

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Samsun'da kendisini başka adresten ihbar ettiren şahıs, polisleri atlatamadı

Samsun'da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi, yakalanmamak için polisleri kandırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü devriye ekipleri, hakkında 11 ay 7 gün hapis cezası bulunan firari Y.Y.'nin 19 Mayıs Mahallesi'nde bir evde saklandığını tespit etti.

Adrese gelen ekipler, firarinin yanında bulunan kız arkadaşının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne, Y.Y.'nin Canik ilçesindeki bir adreste bulunduğu yönünde ihbar yaptığını fark etti.

POLİSLERİ BAŞKA ADRESE YÖNLENDİRDİ AMA KAÇAMADI

Polis ekipleri, şüphelinin kendilerini yanıltmaya çalıştığını anlayarak evin önünde gizlendi.

Kendini güvende sanan Y.Y., evden çıktığı anda ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Yapılan incelemede, Y.Y.'nin cezaevinden izinli çıkıp geri dönmeyerek firar ettiği belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen firari, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1. Konular

1. 1.284.191
  2. Mesajlar

1. 1.687.383
  3. Kullanıcılar

1. 32.600
  4. Son üye

Geri
Üst Alt