Son Konular

Samsun'da Meyve Suyu Kutularında 648 Ecstasy Hap Bulundu!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.226.393
samsun-da-meyve-suyu-kutularinda-uyusturucu-h-18770442_amp.jpg

Samsun'da gerçekleştirilen operasyonda polis ekipleri, meyve suyu kutularına gizlenmiş 648 ecstasy hap ele geçirdi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonlarda N.Y. (38) ve B.K. (20) isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda, 648 ecstasy hap, 7,85 gram metamfetamin ve 10 sentetik ecza bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun polis ekipleri, meyve suyu kutularına gizlenmiş yasadışı maddelerin ele geçirildiği operasyonlar düzenliyor. İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda N.Y. (38) ve B.K. (20) isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda, 648 ecstasy hap, 7,85 gram metamfetamin ve 10 sentetik ecza bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun'da polis tarafından yapılan operasyonda, meyve suyu kutularına gizlenmiş 648 ecstasy hap ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonda N.Y. (38) ve B.K. (20) isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda, 7,85 gram metamfetamin ve 10 sentetik ecza da bulundu. Soruşturma devam ediyor.

Tianjin Serbest Ticaret Bölgesi İnovasyonla Parlıyor!

Benzer Konular

Samsun'da Meyve Suyu Kutularında Uyuşturucu Haplar Bulundu Samsun'da polis ekipleri, meyve suyu kutularında saklanmış 648 adet ecstasy hap ele geçirdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik operasyonlarını sürdürüyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Samsun'un İlkadım ilçesinde ilginç bir operasyon gerçekleşti, meyve suyu ve süt kutularında uyuşturucu bulundu ve 2 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla İlkadım ilçesindeki belirli adreslere baskın düzenledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Samsun'da gerçekleştirilen operasyonda polis ekipleri, uyuşturucu bulundurulduğu şüphelenilen bir adrese baskın düzenledi. Yapılan operasyonda 310 adet sentetik ecza hapı, 120 gram sentetik uyuşturucu, 53 adet uyuşturucu hap, 15 gram sentetik ecza tozu, 4 adet esrarlı sigara ve 11 bin lira ele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Samsun'da motosikletli çarşaf operasyonu: 16 yaşındaki çocuktan 68 bin hap Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 18 yaşından küçük bir çocuğun uyuşturucu madde sattığını tespit etmesi üzerine şüpheliyi takibe aldı. Şüphelinin, K.K.'ye çarşafa sarılıp bağlanmış bir malzeme verdiği görüldü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Malatya'da gerçekleştirilen operasyonda bir grup şüphelinin uyuşturucu ticareti ve silah bulundurma faaliyetleri ortaya çıkarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, sokak satıcılarına yönelik önemli bir adım atıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
  1. Konular

1. 1.280.867
  2. Mesajlar

1. 1.677.971
  3. Kullanıcılar

1. 31.724
  4. Son üye

Geri