haberci
Efsanevi Üye

Samsun'da gerçekleştirilen operasyonda polis ekipleri, meyve suyu kutularına gizlenmiş 648 ecstasy hap ele geçirdi.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonlarda N.Y. (38) ve B.K. (20) isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda, 648 ecstasy hap, 7,85 gram metamfetamin ve 10 sentetik ecza bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Samsun polis ekipleri, meyve suyu kutularına gizlenmiş yasadışı maddelerin ele geçirildiği operasyonlar düzenliyor. İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda N.Y. (38) ve B.K. (20) isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda, 648 ecstasy hap, 7,85 gram metamfetamin ve 10 sentetik ecza bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Samsun'da polis tarafından yapılan operasyonda, meyve suyu kutularına gizlenmiş 648 ecstasy hap ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonda N.Y. (38) ve B.K. (20) isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda, 7,85 gram metamfetamin ve 10 sentetik ecza da bulundu. Soruşturma devam ediyor.