Son Konular

Samsun'da Meyve Suyu Kutusundan Uyuşturucu Çıktı: 2 Kişi Tutuklandı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.226.777
white.jpg

Samsun'un İlkadım ilçesinde ilginç bir operasyon gerçekleşti, meyve suyu ve süt kutularında uyuşturucu bulundu ve 2 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla İlkadım ilçesindeki belirli adreslere baskın düzenledi.

Yapılan aramalarda, meyve suyu ve süt kutularında gizlenmiş toplam 648 uyuşturucu hap, 7,85 gram sentetik uyuşturucu ve 10 adet sentetik ecza hapı ele geçirdi.

Operasyon sırasında gözaltına alınan N.Y. (38) ve B.K. (20) isimli şüpheliler, polis merkezine götürüldü. Bu olay, bölgede büyük yankı uyandırdı.

Benzer Konular

Samsun'da Meyve Suyu Kutularında Uyuşturucu Haplar Bulundu Samsun'da polis ekipleri, meyve suyu kutularında saklanmış 648 adet ecstasy hap ele geçirdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik operasyonlarını sürdürüyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Samsun'da gerçekleştirilen operasyonda polis ekipleri, meyve suyu kutularına gizlenmiş 648 ecstasy hap ele geçirdi. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. İlkadım ilçesinde düzenlenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Samsun'da gerçekleştirilen operasyonda polis ekipleri, uyuşturucu bulundurulduğu şüphelenilen bir adrese baskın düzenledi. Yapılan operasyonda 310 adet sentetik ecza hapı, 120 gram sentetik uyuşturucu, 53 adet uyuşturucu hap, 15 gram sentetik ecza tozu, 4 adet esrarlı sigara ve 11 bin lira ele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince narkotik operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında Atakum, Canik, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Samsun'un İlkadım ilçesinde gerçekleşen bir operasyonda, tütün paketinin içine gizlenmiş uyuşturucu bulundu ve olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde belirlenen bir adrese operasyon düzenledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.280.894
  2. Mesajlar

1. 1.678.021
  3. Kullanıcılar

1. 31.724
  4. Son üye

Geri