Son Konular

Samsun'da Tırla Çarpışan Kamyonet Sürücüsü Yaralandı

Credits
1.230.245
Samsunda tırla çarpışan canlı hayvan yüklü kamyonetin sürücüsü yaralandı.

Ali Gnin (48) kullandığı 55 AKD 652 plakalı kamyonetle sürücüsü öğrenilemeyen 55 AFF 268 plakalı tır, İlkadım ilçesi Anadolu Bulvarında çarpıştı.

Kazada araçta sıkışan kamyonet sürücüsü Ali G, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle bulunduğu yerden çıkarıldı.

Sağlık ekiplerince, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazada kamyonette taşınan 4 büyükbaş hayvan da yaralandı. Yol kenarına çıkarılan hayvanlar hortumla serinletilmeye çalışıldı.

Polis ekipleri, yaralı hayvanların veteriner kontrolü için Samsun Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine bilgi verdi.

Kaza sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri, kazaya karışan araçların sürücülerini ifade için polis merkezine götürdü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada yaralanan hayvanların durumuyla ilgili veteriner hekimlerin müdahalesi devam ediyor. Hayvanların sağlık durumları hakkında ayrıntılı bilgi henüz verilmedi.

Kazaya ilişkin detaylı inceleme devam ederken, trafikte oluşan yoğunluk nedeniyle çevre yollar tercih edilmeye başlandı. Sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önemle hatırlatılıyor.

Benzer Konular

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Olay, Samsun-Ordu kara yolunun Dörtyol mevkisinde gerçekleşti. İ.B. (19) yönetimindeki 55 AHH 612 plakalı kamyonet ile S.K. (32) tarafından kullanılan 55 SN 657 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü S.K...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Samsun'da Meydana Gelen Zincirleme Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı Samsun'da, İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi çevre yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 4 araç birbirine girdi ve 1 kişi yaralandı. Kazada, Musa Bektaş'ın kullandığı 61 AEC 535 plakalı cip, Murat Zan'ın yönetimindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Bursa'nın Orhangazi ile İznik arasındaki yol Boyalıca Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında tır ile kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen kamyonetin sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Olay, sabahın erken saatlerinde Boyalıca Mahallesi'nde gerçekleşti. Hakan B. adlı 55...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Edirne'de Motosiklet ve Kamyonet Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı Edirne şehrinde meydana gelen trafik kazasında, K.E.K. isimli sürücünün kullandığı 22 ADY 646 plakalı motosiklet ile M.M. tarafından yönetilen 22 DU 422 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Olayın ardından bölgeye hızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Samsun'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi çevre yolu üzerinde gerçekleşti. Olayda Musa B. yönetimindeki 61 AEC 535 plakalı cip, Murat Z. tarafından kullanılan 55 ARE 612 plakalı kamyonet, Ali K.'ye ait 55 HE 057...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.629
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri