Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Gözaltına Alındı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.224.794
white.jpg

Samsun'un İlkadım ilçesinde gerçekleşen bir operasyonda, tütün paketinin içine gizlenmiş uyuşturucu bulundu ve olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde belirlenen bir adrese operasyon düzenledi. Ekipler, yapılan arama sırasında tütün paketine zulalanmış 300 gram sentetik uyuşturucu ve 12 sentetik ecza hapı ele geçirdi.

Operasyon kapsamında B.F. (40), H.E. (43) ve M.E.M. (37) isimli şüpheliler gözaltına alındı ve emniyete teslim edildi. Bu gelişmelerle ilgili soruşturma devam ediyor.

İzmir'de Trafik Kazalarında Ölüm Oranı Yüzde 30 Düştü

"Bursa'da Genç Kızı Takip Eden Gaspa Kalkışan Saldırgan Tutuklandı"

Benzer Konular

Samsun'un İlkadım ilçesinde Narkotik Polisinin düzenlediği operasyonda 300 gram bonzai ve 12 adet sentetik ecza ele geçirildi ve 3 kişi gözaltına alındı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine karşı yürütülen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Samsun'da gerçekleştirilen operasyonda polis ekipleri, uyuşturucu bulundurulduğu şüphelenilen bir adrese baskın düzenledi. Yapılan operasyonda 310 adet sentetik ecza hapı, 120 gram sentetik uyuşturucu, 53 adet uyuşturucu hap, 15 gram sentetik ecza tozu, 4 adet esrarlı sigara ve 11 bin lira ele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Samsun'un İlkadım ilçesinde yapılan operasyonda silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı şüphelenilen 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş ekipleri, belirlenen adrese baskın düzenleyerek arama yaptı. Operasyonda bir iş yerinde gerçekleştirilen aramada, 2,47...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Samsun'un İlkadım ilçesinde ilginç bir operasyon gerçekleşti, meyve suyu ve süt kutularında uyuşturucu bulundu ve 2 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla İlkadım ilçesindeki belirli adreslere baskın düzenledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Atakum ilçesinde, uyuşturucu bulundurulduğu değerlendirilen bir adrese operasyon düzenlendi. Adresteki aramada, 1 kilo 400 gram sentetik uyuşturucu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.280.750
  2. Mesajlar

1. 1.677.772
  3. Kullanıcılar

1. 31.712
  4. Son üye

Geri